Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/55 A kérdező kommentje:
Dehogyis. Csak itthon kell lennem , es unatkozok. Csak kivancsi vagyok aki ezeket irja hogy taszito borzalmas undorito stb... annak milyen lehet haja.
2021. márc. 1. 16:35
22/55 anonim válasza:
Rövid hajú lány vagyok, semmi különös. Utálom az idegen kultúrájú viseleteket itthon, mint amilyen a raszta. Gusztustalan.
23/55 A kérdező kommentje:
Oke , koszonom a valaszod. Nagyon felvilagosult gondolkodasra vall ez a megnyilvanulasod
2021. márc. 1. 16:40
24/55 anonim válasza:
Kérdező, én vagyok, az, akire azt mondod, az egyetlen értelmes választ írta. Mit nem lehet azon megérteni, hogy vkinek ez nem tetszik és taszítónak tartja? Te meg más dolgot tartasz undorítónak, ami másnak tetszik. Arról nem tehet senki, hogy zsigerileg irtózik vmitől, innentől kezdve meg sztem lehet cukorillatú csomagolópapírba csomagolni a véleményét, a lényeg ugyanez lesz.
25/55 anonim válasza:
Mi bajod a gondolkodásommal? Ide nem való az ilyen, sokaknak nem tetszik és ennyi. Európai kultúra és öltözék már ciki? Habár alig látni már népviseletet, akkor is inkább idős néniken, de szerintem nagyon szép. Természetesen nemcsak a magyarra gondolok, hanem bármely európai népre, német, lengyel, spanyol, holland stb. Sokkal közelebb áll a mi kultúránkhoz, mint az afroakármi.
26/55 A kérdező kommentje:
Jó akkor gyere el bulizni a belvarosba matyohimzeses szoknyaba meg fejkendővel
Loooooool
2021. márc. 1. 16:55
27/55 anonim válasza:
Kérdező, a 26os válaszod: na, ez a hozzáállás... nokomment. Proli dizsiliba/str.c. stílus. Nem mindenki akar belvárosban segget riszálni. De ha meg oda akar menni matyóhímzéses ruhában, és te megszólod érte, ugyanazt teszed, mint amiért itt hápogsz, hogy "miért mondja más az afrofonásra, amit én imádok, hogy undorító? most akkor megmondom nekik röfröfröf".
28/55 A kérdező kommentje:
Hát na az lenne a furcsa igen ha ugy megjelenne ott , de szerintem egy mezokovesdi discoba is. De meg debrecenbe a plazaba is megneznek. Ettol fuggetlenul en nem irom hogy taszito ocsmany stb...
2021. márc. 1. 17:01
29/55 anonim válasza:
Azért a "loooooooool" hasonlóan puruttya reakció, kiscsillag.
A plázában meg sztem az afrofonást, főleg nem fekete emberen, ugyanúgy megnéznék... sőt, továbbmegyek, ha pl. bankba, orvoshoz menne, még jobban.
30/55 A kérdező kommentje:
Hát elég kreol a bőröm , de ha full fal feher lennek , akkor is. Most komolyan ezt a 2 dolgot hasonlitod ossze? 10000x furabban neznenek rad ha bemennel a bankba népviseletben , mintha bemenne 1 fiatal srac afro hajjal.
2021. márc. 1. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!