Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok nektek bejön 1 srácon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek bejön 1 srácon az afrofonásos haj?

Figyelt kérdés

2021. márc. 1. 13:51
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
Én nem azt mondtam, hogy ciki, hanem az egy most Magyarországon az afrofonás az nem elterjedt. Én többet látok tokától bokáig beöltözött, hímzett ruhás nőt a hétköznapokban, mint afrós hajú emberkét.
2021. márc. 1. 17:11
 32/55 anonim ***** válasza:
30%

Hát sokkal inkább a matyó ruha, mert az nagyon szép, az viszont már nem, ha ezért lenéznék, megszólnák. Ahogy 27-es is említette, és teljesen igaza van, tiszta prolistílus.

Csak hogy kérdező tudja, székelyek, csángók például sokan nemcsak nagy ünnepeken (elsőáldozás, bérmálás, búcsú) hordanak népviseletet, hanem vasárnap is. Gyönyörű, a magyar kultúrát hirdető, szívet melengető látvány, reméljük, nem tűnik el soha.

2021. márc. 1. 17:14
 33/55 A kérdező kommentje:

Oke.

A másik hogy írták itt hogy esze ágába se lenne foglalkozni 1 ilyen haju emberrel

Na ez a loooool

A felszinesseg.

2021. márc. 1. 17:16
 34/55 A kérdező kommentje:

Mert ha matyo vagy csango ruhaba van , na az igen! Tetotol talpig 100% csoda jo ember. Gyonyoru hagyomanyorzo becsuletes dolgos stb... az mar ranezesre 1 szent

TAPS TAPS

2021. márc. 1. 17:17
 35/55 anonim ***** válasza:
15%
Pontosan, szép a hagyományőrzés! De aki az idegent kedveli, menjen oda és élvezze őket! Primitív a hozzáállás és a fogalmazás is. Az ilyen legyen csak az afrókkal, az az ő szintje.
2021. márc. 1. 17:22
 36/55 A kérdező kommentje:
És itt ki is ütközött hogy mekkora rasszista vagy , innentől kezdve nincs miről beszélni :)
2021. márc. 1. 17:32
 37/55 anonim ***** válasza:
51%
Vagy te, aki utálsz mindent, ami magyar. Itt a magyarok vannak itthon, tudomásul kell venni. Akinek nem tetszik, az elmehet, nem hiányzik.
2021. márc. 1. 17:44
 38/55 A kérdező kommentje:

Looool xddd

Melyik momdatomban tettem ra akar csak utalast is arra hogy en utalom/lenezem a magyarokat?

Te gondolatolvaso vagy interneten keresztul?

Annyit irtam hogy furabban neznenek ma 1 nepviseletes lanyra bp belvarosba mint 1 afrofonasos fiura.

Ellenben te minden hsz edbe sertegetsz engem / az afroamerikaiakat.

Akkor ki a primitiv?

2021. márc. 1. 17:49
 39/55 anonim ***** válasza:
73%
Ha még akkor picsognál a felszínesség miatt, ha nem lennél felszínes, megérteném. De te ugyanennyire felszínes vagy, csak nem a hagyományokkal vagy elfogult, hanem a nyugati hip-hop divattal szemben. Ugyanolyan felszínes gyökér vagy.
2021. márc. 1. 17:49
 40/55 anonim ***** válasza:
Talán nem az afrók vannak itthon, vagy mifene, hanem a magyarok. És aki a népviseletes lányra ferdébben néz, mint a visszataszító (itt többen mondták, hogy az) afrofrizurára, az saját magát minősíti.
2021. márc. 1. 17:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!