Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizetnétek egy randiért?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy hajlandóak lennétek-e azért fizetni, hogy egy csinos nővel, vagy helyes pasival randizhassatok? Nem szex, csak találkozás, beszélgetés stb.2021. febr. 20. 17:27
11/22 A kérdező kommentje:
Azért a két dolog nem ugyanaz. Tehát a férfiak szívesen fizetnek a randiért? Egyébként lehet olyan helyen is randizni, ahol nincs fogyasztás.
2021. febr. 20. 18:27
12/22 anonim válasza:
Nem, ennyire nem vagyok downolva :)
13/22 anonim válasza:
Én vagyok annyira magányos, hogy fizessek azért is, hogy egy lány beszélgessen velem.
Második válaszoló voltam.
14/22 anonim válasza:
Mármint a kávé-süti árát? Akar mindkettőnknek.
Valami hazug férfiprostinak fizetek-e? Ki van zárva. Ha jól akarom érezni magam, vannak barátaim akik önként lógnak velem és még élvezik is.
15/22 anonim válasza:
Én biztos nem, de végül is sok pasi fizet a prostiknak a szexért is.
17/22 anonim válasza:
NEM! Csak találkozásért biztosan nem. Kizárólag szexért szoktam fizetni!
18/22 anonim válasza:
Ha belegondolunk, mindenki fizet is. Nagyon kevés ingyen randi van. Oda kell menni, akkor már iszunk is valamit, de legkevesebb, hogy az időddel fizetsz.
Ha a kérdező valamiféle pártaláló szolgáltatásra gondolt, az megint egy más kategória, mert megspórolja az ügyfeleknek a párkeresési fázist. Ennek már van előnye is.
19/22 anonim válasza:
Nő vagyok, állnék egy vacsorat vagy ilyesmi, de ha az illető xsak akkor jönne el ha fizetnék, vagy ez valamilyen társkereső szolgáltatás akkor nem fizetnék.
20/22 A kérdező kommentje:
A kérdésem nem arról szól, hogy fizetnél-e a randin és nem is az a kérdés, hogy fizetnél-e társkeresési szolgáltatásért. Konkrétan azért hajlandó lennél-e fizetni, hogy olyan szolgáltatást kapsz, hogy valaki találkozik, beszélget veled, mint egy randin? Nem szex.
2021. febr. 25. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!