Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fizetnetek a baratnotok KFC...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fizetnetek a baratnotok KFC igenyeit folyamatosan?

Figyelt kérdés
Allandoan a 30 darabos kosarat akarja itthon zabalni, ami 4700 ft + szallitasi dij, es elvarja, hogy en fizessem, mert en kapok Cafeteriat o meg nem. Szerinte az arra van, hogy kajat rendeljunk belole, mivel sok masra nem jo. En nem szoktam rendelni, de elraknam, mert nyaralasnal azert jo, ha van rajta penz. Szerinte nyaralni tudunk normalis penzbol is.
2020. okt. 18. 17:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
64%
És a szex mennyi lenne? 10 ezer fél óra. Akkor már jobban jársz így, nem?
2020. okt. 18. 17:46
 2/25 anonim ***** válasza:
8%
Nem. Dagadt ringyó...
2020. okt. 18. 17:50
 3/25 anonim ***** válasza:
98%
Hát nem mindegy, hogy minden nap akarja ezt tolni, vagy havonta egyszer. Én is nagy rajongója vagyok a KFC-nek, de a 30 darabos kosárra ránézni is fáj, nemhogy rendszeresen azt enni :D Amúgy ha nyaraláskor lehet "normális" pénzzel fizetni, akkor ezt is lehet. Nehogy már ő ossza be a te cafid.
2020. okt. 18. 17:53
 4/25 A kérdező kommentje:
Nem minden nap, de gyakran, nem eszi meg egyben, marad masnapra is meg igaz par darabot en is eszek belole de na. Mar mondtam neki hogy rendelje a kisebbet az csak 2000 forint de azt nem akarja mert keves.
2020. okt. 18. 17:57
 5/25 anonim ***** válasza:
83%

Hogyan tud megenni ennyit egy nap alatt? Ez rengeteg, ezt csoportok szokták rendelni meg ilyen extrém kövér amerikaiak akik mellé lenyomnak húzóra egy kétliteres kólát is. Vagy csak a bundát eszi le róla, mint Cartman? Az pedig pazarlás.

De amúgy a saját extra igényeit elvileg magának kellene fizetnie. Az megint más, ha meghívod éppen, de az hogy ő kvázi követeli, hogy vegyél neki ilyet, mert csak - ez már nem igazán van rendben.

2020. okt. 18. 18:00
 6/25 anonim ***** válasza:
87%
nem fizetném
2020. okt. 18. 18:03
 7/25 anonim ***** válasza:
81%
Nőként mondom, ez gáz. Eleve az, hogy veled akarja kifizettetni, meg hogy a kisebb az kevés. De ennél még gázabb, hogy folyton KFC-s kaját akar enni. Főzzön inkább, az olcsóbb és egészségesebb is. Majd nézd meg 1-2 év múlva, ha így folytatja, hogy fog kinézni.
2020. okt. 18. 18:15
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne fizesd tovabb es kesz.
2020. okt. 18. 18:21
 9/25 anonim ***** válasza:
67%
30 at megeszik belőle egy délután? Hány kilós,100? Amúgy fizesse magának ha igénye van rá, mi ő, valami csecsemő hogy neked kell etetni?
2020. okt. 18. 18:28
 10/25 anonim ***** válasza:
92%

Kicsit soknak tűnik, de 2 -be osztva és te is eszel belőle, alig valami, szóval ettől nem feltétlen lesz dagadt, ha salátát eszik hozzá, és mozog is eleget...

DE! Szerintem szörnyű az a csirke szárnyas izé, én inkább csirkemell csíkokat panírozok és sütök.

Olcsóbb is, főleg hogy első szakmámat és munkahelyi tapasztalatomat hasznosítom. (szakács)

Amúgy drága, nem fizetném, ha azt akarja, fizesse.

Többnyire mindent meg kap a párom, de ha valami extra dolgot szeretne, akkor vegye meg magának, amiért ő megdolgozott.

2020. okt. 18. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!