Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fizetnetek a baratnotok KFC...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fizetnetek a baratnotok KFC igenyeit folyamatosan?

Figyelt kérdés
Allandoan a 30 darabos kosarat akarja itthon zabalni, ami 4700 ft + szallitasi dij, es elvarja, hogy en fizessem, mert en kapok Cafeteriat o meg nem. Szerinte az arra van, hogy kajat rendeljunk belole, mivel sok masra nem jo. En nem szoktam rendelni, de elraknam, mert nyaralasnal azert jo, ha van rajta penz. Szerinte nyaralni tudunk normalis penzbol is.
2020. okt. 18. 17:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Életemben nem ettem még a KFC-ben.

Lassan majd a konditermet kell majd fizetned neki.

2020. okt. 18. 18:37
 12/25 anonim ***** válasza:
94%

KFC -ben még legalább csirkéből van.

Néha amit hamburger húspogácsaként adnak...

Jó hogy nem látod miből készül. :-D

2020. okt. 18. 18:44
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a főzés nem megy neki, azért rendelget mindig. Egyébként meg nem nagy kunszt a KFC-hez hasonló csirkét csinálni, pasi létemre én is szoktam, és nem fizetek ki feleslegesen ezreket ugyanazért a kajáért.
2020. okt. 18. 18:45
 14/25 A kérdező kommentje:
En fozok neki de nem mindig van kedve fott kajahoz. (O is foz csak ritkabban.)
2020. okt. 18. 18:52
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Hamarosan szerepelni fog a TLC műsorán, élet 250 kg felett...
2020. okt. 18. 19:00
 16/25 anonim ***** válasza:
Mert amikor nem főtt kaját eszik, akkor mit? Chip meg hasonlók?
2020. okt. 18. 19:01
 17/25 anonim ***** válasza:
Én bármit kifeuetek a nőnek, ha ugyanannyit fizet ő is nekem.
2020. okt. 18. 19:18
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem, rendes bolti bevásárlásra is lehet költeni azt a pénzt és nyaralásra is sokkal hasznosabbnak tartom. Ha mindenáron rendelni akar, tegye a saját pénzéből.
2020. okt. 18. 19:37
 19/25 anonim ***** válasza:
Peggy Bundy?
2020. okt. 18. 20:20
 20/25 anonim ***** válasza:
52%

Örülj neki hogy ilyen olcsó, a kézműves hamburger is ennyi legalább de pár óra múlva éhes lesz. Én már csak tudom. A kfcvel mi sporolunk.

Nordsee halacska se kevesebb, akkor ha a városban rohangál néha a meszarsteakben ebédel az 12-15 körül van.

A KFC, az takarékoskodás

2020. okt. 18. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!