Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyit fizetnétek/fizettetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit fizetnétek/fizettetek egy ilyen fotósorozatra?

Figyelt kérdés

Covid-időszak alatti icipici esküvő, a szertartás, utána csoportképek és kreatívfotózás. Az eddigi fotók, amit a fotóstól láttatok, tetszenek, azért választjátok őt (nyilván).

Illetve fotósként mennyiért vállalnátok egy ilyen megbízást?

Dny Mo.

(készül kb 200-250 fotó, az mind utómunkázva, digitálisan és igény esetén CDn átadva, esetleg pendrive-on, valamint egy zenés slide show)

2021. jan. 18. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
59%

Esküvő szervezésben vagyok, kértem pár árajánlatot.

Aki mellett végül döntöttünk, ő az egész napos fotózást (készülődés, szertartás, kreatív, csoportképek, lagzi hajnali 1-ig) plusz jegyesfotózást 149 ezerért vállalta. Az általad leítthoz hasonló csomag 70 ezer körül lett volna. De az ajánlatok közül magasan ez volt a legolcsóbb.

A többi fotósnál az egész napos csomagok 200 felett voltak. A legdrágább ajánlat 290 ezer forint volt.

A létszám szerintem fotó szempontjából mindegy, inkább az számít, hogy hány órát kell ott lenni. És 8 órás rendelkezésre állásra kaptam 180 körüli ajánlatokat.

2021. jan. 18. 20:07
 2/8 anonim ***** válasza:
9%
Max 100.000 forintot adnék érte.
2021. jan. 22. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Nekem is kifejezetten picike esküvőm lesz, 18-an leszünk, szülőkön kívül barátok csak. :)

Nálunk így alakulnak a számok, bár még van benne bizonytalanság, és lehet elsőre magasnak tűnik, de álomesküvő lesz, ezt tudom. Elsőre toszkán esküvőről álmodtam, de ott a költségek háromszoros ártól kezdődtek, ráadásul covid miatt bizonytalan az utazás lehetősége.

A torta 34 ezer 16 szeletes.

A ruhám 480 ezer, enyém, nem bérlem. Párom ruhája 150 ezer, ha azt a szabóságot vállalja, bár lehet csak elmegyünk a Zarába, ő még nem döntött.

Dekor 98 ezer, de elég sok dolgot tartalmaz, pl asztal és 2 szék bérléssel, szállítással együtt, mivel erődben leszünk, nem egyszerű, de megoldják. A többi szalmabála, és babzsák. Szőnyeg lesz alattunk, és napelemes lampionos világítás, az autókhoz, parkolóhoz pedig fáklya, pampafüves boldogságkapu, három asztali kandalló. Nyitott voltam, hogy valami mást csináljanak, így eléggé "felrobbant" a dekoros lány, és bár sok dekoráció kell a helyhez, szinte mindent anyagárban kapunk meg. Egy dolog nincs benne, és még egyelőre ötletként merült fel: ha előtte kimegyünk, és van szúnyog, akkor egy hatalmas szúnyoghálós baldachint csináltat a dekoros, és nálunk kipróbálja, hogy milyen. Az sokba kerül, ha meg kell csinálni, ellenben amit felvázolt, hát, mesebeli... na de annak külön bérlési díja lenne.

Fotós: 520 ezer. Alig találtam pár olyan hazait, akinek tetszett a munkája. Külföldi, aki tetszett, mindegyik 2000 euró fölötti árat mondott + útiköltség, de nem volt jobb mint a magyar. Már egészen hajlottam egyre, de végül a párom megtalálta instán akit szeretnénk! :) Készülődéstől, a végéig marad. Online átadással, nem kérek cd-t -bár nem is ajánlott-, nem is tudom hova bedugni. Minimum 300 kép, nem akarunk beállított képeket, de hangsúlyoztam, hogy nem lesz videós, így nagyon fontos, hogy a képek tényleg jók legyenek, és mindent visszaadjanak.

Videó nem lesz.

Zene, egy gitáros srác, és egy énekes lány. Ketten együtt éjfélig 110 ezer.

Alkohol, italok, amit mi veszünk. Bár egyetlen asztal lesz, két terítékkel nekünk, nem válaszottunk catering szolgáltatást senkitől. Egyelőre úgy tervezzük, hogy ott bográcsozunk egyet, mályvacukor sütögetéssel együtt. Az egyedüli, az a torta, ami fixen megrendelt.

Szertartás vezető 58 ezer.

Nem akartam spórolni semmin, igazi álomesküvő lesz. Nem érdekel, hogy a harmadunokatestvéremsógoránaklányánakbarátnője ott legyen, ezért is a barátok, akiket szeretünk. Így olcsóbb, személyesebb, és intim lesz. Viszont voltam olyan, hogy előírtam dresszkódot: egyetlen szívvágyam volt, fehér, bézs, világos színekben legyen mindenki, szerencsére támogatták az ötleteimet. Nem lesz menyecsketánc, se semmi ami lagzi jellegű. Esküvőt szeretnék, nem pedig ugribugri lakodalmat. Megkértem a barátainkat, hogy ne hozzanak ajándékot sem. Örüljenek nekünk így ahogy vannak.

Viszont van egyetlen dologban reménykedem, hogy nem fog esni az eső, nem lesz hideg, hanem hőség, mert akkor az erdőben pont kellemes lesz, az éjszaka is. Amúgy ha mégis eső lesz, van esőnap kinevezve, és a tortán kívül mindenkivel sikerült megbeszélni, hogy akkor a másik napon tartjuk meg. Senki sem kért plusz pénzt ezért. Mindenkivel kötöttünk szerződést.

2021. jan. 25. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:
6%

Utolsó: ne haragudj, de ennek az egésznek, amit leírtál, mi köze a kérdéshez?

A kérdés annyi volt, hogy mennyit fizetnél a fotósnak, vagy ha fotós lennél, mennyit kérnél...

Te meg leírod az egész esküvőd, mintha bárki is kérdezte volna.

2021. jan. 25. 19:42
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Nem neked, hanem a kérdezőnek szántam, pláne, hogy nagyon hasonló létszámú esküvő lesz, és a fotózás is nagyjából hasonló kondícióval történik.

A többi pedig a részlet, hogy milyen lesz.

De hangsúlyozom, NEM neked szántam, így nem releváns az, hogy miket írkálsz itt, másokat sértegetve....

2021. jan. 25. 19:51
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Tényleg jól kifejtetted, de nem baj :) bár elég magas árú lesz az esküvőd, nem az én "szintem", én sosem fogok elkérni félmillát 300 képért, de még 800ért sem, nyilván mindenkinek szíve joga, ha ez tetszik és ki tudod fizetni, az tök jó :) megírod, ki lesz a fotós? egészen kíváncsi lettem :)
2021. jan. 28. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Hát az 520 ezres fotósra én is kíváncsi vagyok...
2021. jan. 28. 22:14
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

"álomesküvő lesz, ezt tudom"

Kit érdekel? Nem az volt a kérdés.

2021. jan. 31. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!