Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, esetleg milyen kérdésekkel lehet kiszűrni, ha valaki csak egy-két alkalmas szexet keres?

#1 engem már hagytak ott egy szex után akkor is, amikor előzőleg hónapokig járogattunk, szóval még csak ez sem garancia semmire.
Kérdező, sajnos nincs erre konkrét taktika vagy kérdés vagy trükk, amivel egyből biztosan meg tudod állapítani. Én a megérzéseimre szoktam hagyatkozni, amikor olyan az illető metakommunikációja és a viselkedése, hogy felébred bennem a gyanú, akkor inkább visszakozok (hacsak nem vagyok benne én is az alkalmi szexben). De hogy ez most valami spéci emberismeret vagy csak simán hatodik érzék, na azt nem tudom neked megmondani. De azt biztosan tudom javasolni, hogy ha az illetőről konkrétan tényleg úgy érzed, hogy márpedig neki nem tisztességesek a szándékai (és itt nem arra gondolok, hogy nem akar szexet egyáltalán, hanem hogy ha CSAK azt akar), akkor ott ne akard elnyomni a megérzést, hallgass rá, és eszerint dönts a továbbiakról.
Köszönöm a válaszod.
Én arról beszélek, amikor én is szexet vagy nevezzük úgy csak szexet akarok a másik fél is.
Eltudom dönteni, hogy ki a szimpatikus, kiben bízom meg, minden szép és jó és végül mindig az lesz, hogy csak pár alkalom. Előtte tiszteletről beszél, arról, hogy milyen álomjo az együttlét aztán csak eltűnik szó nélkül.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!