Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi a teendő? Nem vagyok randira alkalmas
Figyelt kérdés
Összeismerkedtem valakivel, akivel pár hete elkezdtünk találkozgatni. Azonban én nem vagyok otthon a randizás világában, amolyan 'vágjunk bele, és majd meglátjuk' típusú személy vagyok, hiszen ha eldöntöm, hogy szeretnék valakivel találkozni, akkor már azért teszem, mert megfogott. Legszívesebben átugranám az óvatoskodós, ismerkedős részt, de ezt nem tudom, hogy kommunikáljam le az illetővel, mert elijeszteni sem szeretném. (én 23/L ő 25/F)2020. jún. 28. 17:46
1/4 anonim válasza:
Igazán "megfogni" csak személyesen tud valaki. Hiába teszteled az illetőt milliószor semmit nem jelent, max. jól esik az egódnak, kíváncsivá tesz, de a pontot az í-re mindig a személyes ismeret teszi.
2/4 anonim válasza:
Aztán jön a sírós kérdés, hogy az összes pasi egy disznó, mert megdugott és utána nem veszi fel a telefont.
3/4 anonim válasza:
Ne az alapjan fogjon meg trljesen, amilyen a neten. Eloben eleg nagyot koppanhatsz. Inkabb akkor mar menj el hamar rloben randizni, aztan annyi. Le lehet kommunikalni azt is, hogy eloben szeretsz ismerkedni es h utalod a felesleges koroket. Csak talalkozas elott meg finoman kell ezzel. Utana ha bejon, akkor mehet.
4/4 anonim válasza:
Legyél te a kezdeményezőbb, szerintem nincs olyan férfi a földön aki "lerugdosna" téged magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!