Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hátránnyal indulok internetes társkeresésnél, ha 30 éves férfiként nincs Facebook, Instagramm, meg mittudoménmilyen elérhetőségem, csak egy érvényes emailcímem?
Szeretném kipróbálni az internetes társkeresést. Azt olvastam néhány lány adatlapján, hogy küldj ilyen-olyan elérhetőséget, hogy tudjon válaszolni a levelemre. Lányok! Szerintetek nagyon gáz, ha valakinek csak emailcíme van?
Ezidáig a netet vásárlásra, meg főleg adatok, szakirodalmak keresésére használtam, nem a fentebb nevezettekre.
Lehet, hogy túlságosan konzervatív vagyok, de nem tartom erénynek, ha valaki a magánéletét mások elé tárja. Még akkor sem, ha ez a szokás!
Nem véletlenül hívják MAGÁN ÉLETNEK. Ez szerintem csak a legszűkebb családi körre tartozik, nem a fél világra!
#9 vagy csak eltörpülnek az előnyei mellett. ;)
Mikor regisztrálni akartam a pakli alkalmazásra, megdöbbemve tapasztaltam hogy csak fosbook profillal lehetséges. Később a társasozásokat inkább fosbookon kezdték szervezni és a pakli kezdett behalni, majd teljesen leállt a szolgáltatás.
Engem egyáltalán nem zavarna, én csak a gördülékenyebb kommunikáció érdekében szeretek áttérne olyan platformra, amit sűrűbben használok.
Vibered,whatsappod,vagy ilyesmid van? A célnak ezek is megfelelnének, gyorsabb, mint az e-mail. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!