Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a fiú elvárja, hogy azonnal válaszoljak, ha ír, de önmagára már nem tartja ezt érvényesnek?
Figyelt kérdés
2017. júl. 1. 17:59
1/7 anonim válasza:
Velem is szokták ha ez megnyugtat.
30/f
2/7 anonim válasza:
Háá meee önzőőőőő, eszeske. Azt a nagy kerek izét, ami a nyakadon van, nem csak arra használhatod ám, hogy beverd vele a szöget a falba.
3/7 anonim válasza:
Mi ez az azonnal válaszolós dolog? Nektek nincs dolgotok chatelésen kívül? Én kb csak esténként tudok egyből visszaírni, mert akkor érek rá. A barátom is így van ezzel és totálisan megértjük egymást, mert bízunk egymásban. A pasid baromi gyerekes és önző...
4/7 anonim válasza:
Én most érek rá, András meg szed rá valamit, de tirpák, mert sörre nem cserél. :P
30/f
5/7 A legrosszabb válasza:
Talán ti nem ilyenek vagytok? Három másodpercen belül írjunk ám vissza tetszőleges időpontban, akár éjjel fél háromkor is, különben dirr-durr, unalmasnak leszünk elkönyvelve, és amúgy is dirr-durr, hogy merészelünk nem rendelkezésre állni nonstop.
6/7 anonim válasza:
Tudod akivel igazán összeilletek és lelkitásak vagytok azzal a bioritmusotok is meg egyezik. ;)
30/f
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, amikor ismerkedéses szakaszban tőlem bárki elvárta, hogy másodperceken belül visszaírjak, hamar lekoptattam. Nem kedvelem az ilyen korlátokat. Sok dolgom van, nem érek rá egész nap chatelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!