Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első intim együttlét során, mik azok a szépséghibák egy lányon, amelyek a fiút teljesen kiábrándíthatják?
Valószínűleg a fiunak is vannak hibái, ő sem tökéletes görög szobor. 20 év együttélés után azt mondom, hogy a harmonikus kapcsolat alapja elfogadni a másikat a hibáival együtt, mivel nincs tökéletes ember. Sőt vannak szerethető "hibák" is.
Túlsúlyosnak érzed magad ? Nem minden férfi szereti a nádszál nőket. Engem a 40 kilós manökenektől kiráz a hideg.
Légy önmagad, érezd jól magad a bőrödben. A barátod érzékelni, értékelni fogja. Szerintem ez sokkal fontosabb, mint néhány külsőség.
jó kommenteket kaptál,igazuk van az előttem szólóknak.
én 16éves vagyok,lány,és ahhoz képest,h mióta oviba járok űzök különböző sportokat,narancsbőrös kicsit a combom.
és tudod hogy miért?mert két éve abbahagytam a műjégkorcsolyázást,mondván,h inkább a tanulásba fektetem az energiámat. de nem bántam meg,mert a narancsbőr különböző krémekkel,vagy egy kis mozgással(vagy otthon egy futópad;))eltűntethető,vagy legalábbis csökkenthető,bár én még nem próbáltam meg csökkenteni,tudod miért?
mert a 20éves barátom,akivel 7hónapja együtt vagyok,azt mondja nem az a lényeg,h hol van egy kis narancsbőr,hanem az,h én ÉN vagyok.szeresd magadat,és akkor más is azt látja,h belevaló csaj vagy!(:minden csak önbizalom kérdése.és amúgy tényleg minden pasinak van szépséghibája,az enyémnek pl.nagyon pattis a bőre..még a popsiján is..és mégsem zavar,az övén patti,az enyémen kicsi narancsbőr:)kiegyenlítik egymást.így próbáld te is felfogni.
D.
Légy boldog,hogy van,aki szeret!
Nem mindenkinek adatik ez meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!