Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk lányok, hogy ismerkedtete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk lányok, hogy ismerkedtetek meg a párotokkal ? (exeitekkel?)

Figyelt kérdés
Tehát mittudom én, "véletlen leöntött koncerten sörrel és olyan cuki volt -hogy muszáj volt dugni vele" .... szóval na ... a lényeget értitek :)
2021. febr. 14. 15:17
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Az életben a kérdés?
2021. febr. 14. 15:18
 2/9 anonim ***** válasza:
51%

Egy táskereső oldalon.

L

2021. febr. 14. 15:19
 3/9 anonim ***** válasza:
22%

A legemlékezetesebb exeimmel tortent ismerkedéseim:

- mikor taccs részegen 2 napi bulizással mögöttem stoppoltam és felvettek srácok. Es ebből kellett kimasznom kezdetben hogy de ne gondoljon rolam semmi rosszat :Djo kis macska egér harc volt, mert össze sem akartam ez miatt vele jönni, mert igy ismert meg...:D

- vagy volt aki vendég volt a munkahelyemen es romeo julia effekt-tel indultunk mert szabályzat volt, hogy vendeggel nem randizunk etc be is voltunk kemenyen ellenőrizve, mintha a főnök 2.anyánk lenne :)(külföld)

-vagy volt akivel strandon együtt játszottunk aztán alakult. Az is ilyen tiltott mizéria volt ott meg a szülők miatt.

Bulikban egyetemen oktatasokon meg stb helyeken semmi

2021. febr. 14. 15:24
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Itt a gyakorin.

Majdnem 3 évig tartott.

27/f

2021. febr. 14. 15:39
 5/9 Noren1989 ***** válasza:
63%

Az elsővel egy gyülekezetben. Egy haverom elcipelt, hogy, idézek "Lesznek ott csajok is!". Na mondom, megyünk. Októberi alkalmon csak ismerkedtünk, a szilveszterin már mellémbújt a csajszi, mert gyér volt a fűtés.

A másodikkal twoo-n, asszem. ETSZK-s csajszi volt, első este majdnem rámvetette magát :D

A harmadikkal szintén társkeresőn, szintén twoo, emlékeim szerint.

A negyedikkel itt, még a régi ismerkedős rovatban (kissé más volt, mint most).

Az ötödikkel szintén társkeresőn, badoo rémlik.

A hatodikkal élőben, a hétvégi munkahelyemen.

Egy ismerősről pattintottam le, elég mocsok módon viselkedett vele.

A hetedik szintén itt, egy random felnőtt párkapcsolat/randizás kérdés alatt. Egy random válaszoló volt, akire egy gagyi, Elrabolva-s szöveggel ráírtam.

31/F

2021. febr. 14. 15:43
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

1 barátnőmmel egy lépcsőházban laktunk, sokszor láttam hogy megy le futni és láttam a tekintetén, hogy tetszem neki talán. Élőben nem tudtam volna mit mondjak neki, ezért kikerestem a facebook a lakók közül (a családja vezetékneve megvolt) és megtaláltam egy kis keresgélés után. Bejelöltem, aztán beszélgetni kezdtünk és másnap már randiztunk is.

3 barátnőmmel az internetről.

1 barátnőmmel az egyetemről.

2021. febr. 14. 15:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az első "exem" a szomszédom volt, de inkább csak kavartunk pár hónapig, kapcsolatnak nem nevezném

Az első igazi páromat a BKV-ról ismertem meg, amivel én suliba jártam, ő dolgozni. Minden reggel figyelgettük egymást, majd kiderült, hogy van egy közös ismerősünk és így talált rám fb-on

A mostani pedig fb társkereső appról alakulgat.

2021. febr. 14. 20:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első a legjobb barátom volt, de meghalt egy autóbalesetben. A következő szintén baráti társaságból. Az utána lévő netes nyelvtanulás miatt. A mostani akivel randizom pedig netről van.
2021. febr. 15. 14:44
 9/9 moozygoo ***** válasza:
Két barátnőm volt, mindkettőt world of warcraft-ban ismertem meg.
2021. febr. 15. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!