Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kimenni emberek közé, szocializálódni, hogy közben ne kövess el szexuális zaklatást mivel csúnya férfi vagy?
Az alábbi cikk nagyon felvilágosító. A nők saját bevallásuk szerint nem tartják creepynek a jóképű srácokat, csakis a csúnyákat és ha a csúnya nézi meg őket akkor az már szexuális zaklatásnak minősül, ha a jóképű akkor viszont örvendenek neki.
41
Nagyon sok helyes férfi is tökéletesen alkalmatlan a párkapcsolatra és mégis heti 3 különböző nővel szexelnek. Szóval még az sem kizáró ok önmagában.
44
Ne légy álszent! Minden férfi közeledést a szexuális vágy hajt! Sőt, mondok jobbat. Minden férfi-női vonzalmat is a szexuális vágy hajt! Nem leszek elítélendőbb csúnyaként csak amiatt mert nekem is vannak szexuális vágyaim, akárcsak másoknak.
46
Mi a diagnózisod? Mert ahhoz, hogy valakit bezárjanak kell egy diagnózis is. :D
Esetleg milyen bűncselekménnyel vádolsz, ha esetleg sittre akarnál juttatni?
Teljesen következetes, logikus érvelés láthattál tőlem, még csak nem is személyeskedtem. Csupán a realitást lepleztem le, nyilván ez sokaknak nincs ínyére, mert esetleg bűntudatot éreznek amiért olya kegyetlenül bántak egyes emberekkel. Vagy esetleg a szégyenérzet által kiváltott düh okozza ezt. Ezek a jobbik esetek. Olyan is van, hogy ilyen nemes érzelmekre nem is képesek, egyszerűen csak gyűlöletből szeretnék a magamfajta igazmondókat eltüntetni, mert számukra tökéletesen megfelelnek a társadalom hallgatólagosan elfogadott hazugságai, színjátszásai.
#47: "Mert ahhoz, hogy valakit bezárjanak kell egy diagnózis is."
Majd fogsz te produkálni olyat, ne félj. Ahhoz semmi szükség az én közreműködésemre. Csak azokat sajnálom előre, akiknek emiatt szenvedniük kell majd.
#45: "Minden férfi közeledést a szexuális vágy hajt!"
Hazugság. Csomó aszexuális és demiszexuális férfi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!