Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet kimenni emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kimenni emberek közé, szocializálódni, hogy közben ne kövess el szexuális zaklatást mivel csúnya férfi vagy?

Figyelt kérdés

Az alábbi cikk nagyon felvilágosító. A nők saját bevallásuk szerint nem tartják creepynek a jóképű srácokat, csakis a csúnyákat és ha a csúnya nézi meg őket akkor az már szexuális zaklatásnak minősül, ha a jóképű akkor viszont örvendenek neki.

[link]

2021. febr. 13. 19:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
94%
#28: vagyis veled konkrétan megtörtént, hogy bármilyen nőnemű kiszolgáló személyzet megtagadta azt, hogy foglalkozzon veled, mert csúnya vagy?
2021. febr. 13. 21:08
 32/63 A kérdező kommentje:

30

Nem. Ez evolúció, a természet törvényei.

2021. febr. 13. 21:09
 33/63 A kérdező kommentje:

31

Igen. De nem annyira nyilvánvalóan. Például amikor sorban álltam akkor a csinosabb eladó mindig a férfi vagy kevésbé csinos nő kollégáját küldte oda. Nem tudom miért gondolják a csinos nők, hogy nekik mindenáron el kell kerülniük a csúnya férfiakkal való kommunikációt esetleg szemkontaktust. Mintha valami babonás félelem állna mögötte, hogy elkapnak valamilyen nyavalyát az illetőtől, esetleg megtermékenyíti a leheletével őt és 3 fejű gyereke születik.

2021. febr. 13. 21:13
 34/63 A kérdező kommentje:

27

Ez pontosan a becsületsértés kategóriája, azon belül az emberi méltósáság elleni bűncselekmény.

2021. febr. 13. 21:15
 35/63 anonim ***** válasza:
95%
#34: erről kérdezz meg egy jogászt is, tartok tőle, hogy szét fogja röhögni a fejét.
2021. febr. 13. 21:21
 36/63 anonim ***** válasza:
93%
#34: ja, és mielőtt megint hasonló ökörségeket írnál, legalább arra vedd már a fáradságot, hogy pontosan elolvasod, hogy a BTK pontosan hogyan definiálja a "becsületsértést". Az "emberi méltóság elleni bűncselekmény" meg mint kategória szerintem egyáltalán nem is létezik.
2021. febr. 13. 21:23
 37/63 anonim ***** válasza:
95%
#33: magyarul: semmi olyan nem történt, amit írtam, csak megsértették a kis egódat. Egyébként szinte biztos vagyok benne, hogy ez nem a csúnyaságod, hanem a creepy viselkedésed (bámulásod) következménye volt.
2021. febr. 13. 21:24
 38/63 A kérdező kommentje:

35

Ha ez számodra kérdéses, akkor elég rendhagyó hozzáállásod van az emberi méltósághoz és elég érdekesen ragadod meg azt.

2021. febr. 13. 21:24
 39/63 A kérdező kommentje:

37

Tehát a csúnyaságom miatt :) A cikket ha elolvasnád, láthatnád, hogy a nők saját bevallásuk szerint semmit nem tartanak creepynek ha az egy jóképű sráctól érkezik, viszont bármit ha az egy csúnyától érkezik.

2021. febr. 13. 21:26
 40/63 A kérdező kommentje:

36

Miért baromság ez szerinted. Ha nyilvánosan, mások előtt olyan magatartásuk van amivel negatívan megkülönböztetnek, lealacsonyítanak az simán emberi méltóság ellenes. És nem csak azért mert úgy érzem ÉN, hanem mert objektíven is az.

2021. febr. 13. 21:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!