Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet kimenni emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kimenni emberek közé, szocializálódni, hogy közben ne kövess el szexuális zaklatást mivel csúnya férfi vagy?

Figyelt kérdés

Az alábbi cikk nagyon felvilágosító. A nők saját bevallásuk szerint nem tartják creepynek a jóképű srácokat, csakis a csúnyákat és ha a csúnya nézi meg őket akkor az már szexuális zaklatásnak minősül, ha a jóképű akkor viszont örvendenek neki.

[link]

2021. febr. 13. 19:51
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
100%

#6: és a cikk vége (szerintem ezen tuti, hogy teljesen átsiklottál):

"Because, to me, one of the major differences between a man and a boy (and, for that matter, a woman and a little girl), is that a man takes accountability and doesn't blame his faults on other people."

2021. febr. 13. 20:21
 12/63 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges neki magyarázni. Az a típus, aki nem érti, hogy mi a különbség, ha egy idegen markolja meg a feneked a buszon, vagy a párod otthon.
2021. febr. 13. 20:31
 13/63 anonim ***** válasza:
54%
8-10# szarrá oltott téged haver. Darabokra vagy tépve kérdező. Mentálisan meg vagy semmisítve.
2021. febr. 13. 20:31
 14/63 A kérdező kommentje:

8-11

Én elsősorban a nők beismerő vallomásai miatt linkeltem be a cikket és nem az utána következő sallangos közhelyek miatt.

Jobb ha az ember realista, és belátja, hogy ez természetes szelekció, evolúció és semmit nem tehet a természet törvényei ellen. Ha az ember ezt elfogadta már sokat segített magán. Nem hívhatod ki magad ellen a természetet.

Viszont mindennek van egy határa szerintem. A cikkben kinyilatkozó nők szerintem már egyenesen az emberi élethez való jogokat tapossák és mint olyan nagyon veszélyes talajon lépkednek. Már így is elég sok incel ragad fegyvert, az ilyen magatartásokkal nem segítenek a jelenségen.

2021. febr. 13. 20:32
 15/63 A kérdező kommentje:

13

Mentálisan valóban meg vagyok semmisítve, de nem ezek miatt az idézetek miatt.

2021. febr. 13. 20:32
 16/63 A kérdező kommentje:

16

Menthetetlen = tisztán látó? Ez esetben igaz a kijelentésed.

2021. febr. 13. 20:40
 17/63 anonim ***** válasza:
96%
Kihagytad a mai gyógyszert?
2021. febr. 13. 20:41
 18/63 A kérdező kommentje:

7

Igen, még egyet is értenék veled alapjáraton, viszont úgy fest sok nő, amint a cikk is bizonyítja, nem így gondolja, és szerintük a csúnya pasiknak még szórakozóhelyekre sem szabadna bemenniük, mert olykor még véletlen is ránézel másokra, akár fiúkra, akár lányokra. Ez alapján ilyen véletlen pillantás miatt is beperelhetnek?

2021. febr. 13. 20:42
 19/63 anonim ***** válasza:
100%

#18: "Ez alapján ilyen véletlen pillantás miatt is beperelhetnek?"

Visszakérdezek: ha a nők kollektíve láthatatlannak tekintenek téged, az számodra a becsületsértéssel egyenértékű?

2021. febr. 13. 20:44
 20/63 A kérdező kommentje:

19

Ha romantikus szempontból történik akkor nem, viszont ha más szempontokból akkor igenis emberi méltóságomat sértik, emberségemben aláznak meg.

Ugyanakkor az is, hogy nem szabad rájuk néznem, az emberi méltóságomat sérti meg.

2021. febr. 13. 20:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!