Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak jóképű pasit maguknak a csúnya lányok is?
Tegyük fel van két lány az életedben, személyiségben azonosak, mindkettő téged akar, csak külsőleg különböznek. Egyiket szépnek találod, másikat kevésbé. Melyiket választod?
Mindenki a legjobbat akarja az élet minden területén, mind külsőleg, mind belsőleg a lehetőségeikhez mérten. Gondolom munkahelyeden se kerested még fel a főnököd azzal a kéréssel, hogy szeretnél kevesebb fizetést kapni, mert túl sok amid van. :)
Sok csúnya lányt láttok jóképű fiúval és fordítva is igaz.
Tehát van ilyen és lehet is.
Persze fura nézni mikor egy nagyon jó csaj együtt van egy ronda fiú val mikor itt vagyok én is és 100x jobban nézek ki a párjánál és még intelligensebb is vagyok. Mégis most vele van :P
Mindenkinek más az ízlése. De aki amit akar azt megszerezheti ha kitart mellette.
Tegnap még 24/L voltál. Sikerült a nemváltoztató műtét?
Amúgy meg mindenki szép és vonzó partnert akar magának, más kérdés, hogy ez összejön-e neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!