Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejöjjek vele így, hogy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöjjek vele így, hogy ez egy kicsit kínos?

Figyelt kérdés
Pár hete randizom egy lánnyal, nevezzük Dórának, akinek a szüleivel nem volt megbeszélve még bemutatkozás és találkozó, viszont véletlenül összefutottunk velük. Az anyukáját felismertem valahonnan, de csak akkor realizáltam ki ő, mikor ezután rám írt. Két éve egy retróbuliban kavartunk együtt, de csak csók volt más semmi, majd utána egy mélyebb beszélgetés és elválás. Arra még emklékeztem, hogy akkor vált el a férjétől, ami egybe esik azzal, amit a Dóri mondott a szülei válásáról, már ennyiből még nem lett volna egyértelmű. Az üzenetben nem írt semmit, csak jelezte, hogy felismert és örül neki, hogy újra lát. :/ Dóri még nem tud erről, nem tudom, hogy akarjon-e tudni, vagy egyáltalán hagyjam az egészet, ha már így az elején kínos? Én 20, az anyja 36 de simán 20-asnak néz ki, nem az van, hogy milfekre bukom.

2021. febr. 12. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
22%
Dehogy kínos ez baromi jó! 😅
2021. febr. 12. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Mondd el a lánynak, majd ő eldönti ezek után akar-e valamit. Ha most nem mondod el, később anyuka árulja el, na az lesz a kínos.
2021. febr. 12. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:
71%

Szte. ne mondj neki semmit.

Az anyjával beszéld mrg, hogy ez titokba szeretnéd tartani.

2021. febr. 12. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azta! Fasza helyzet. Hát.... Még mindig jobb, ha tőled tudja meg mint az anyjától. Abba nem lehetsz biztos, hogy ha nem is szándékosan de véletlen el ne szólja magát.
2021. febr. 12. 22:45
 5/5 anonim válasza:
75%
Próbálj meg velük egy hármast összehozni. :D
2021. febr. 13. 09:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!