Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki, hogy nekem kevés az, amennyit velem foglalkozik?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki már 3 hónapja írogat. Eléggé rendszertelen gyakorisággal. Van, hogy 2 nap is ír egymás után, de olyan is volt már, hogy 3 hétig egyáltalán nem keresett. Amikor írunk, akkor azt érzem, hogy ez mindkettőnknek jó és én igényelném, hogy ez sűrűbben legyen, de nem tudom, hogy hogy mondjam el ezt neki anélkül, hogy hisztisnek tűnnék. Találkozni még nem tudtunk bizonyos okok miatt. Már arra is gondoltam, hogy le kellene őt építeni, mert nekem ez így nem kóser, hogy csak néha rám ír, aztán hetekig semmi.
2021. febr. 10. 10:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
És ki kötelez arra, hogy a pároddal maradj? Ha nem tudjátok megbeszélni, akkor vess véget a dolognak, ne gerinctelenkedj a háta mögött...
2021. febr. 10. 12:00
 12/21 anonim ***** válasza:
Milyen idős vagy, kérdező? És a pasi milyen idős?
2021. febr. 10. 12:05
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
Ez ilyen tinglitanglizás. Néha beszélgettek, te igényelnéd ezt gyakrabban, mégse szólsz neki. Ő meg, ahogy lejön, ír, ha olyanja van, de különösebben nem akar időt és energiát beleölni. (ez a: ahogy esik, úgy puffan elve)
2021. febr. 10. 12:07
 14/21 A kérdező kommentje:
Mindketten 40 évesek vagyunk.
2021. febr. 10. 12:07
 15/21 anonim ***** válasza:

Kommunikáció, még ha kínosnak is érzed, ez a kulcsa az egésznek :)

13-as voltam.

2021. febr. 10. 12:08
 16/21 A kérdező kommentje:
Pontosan erről van szó 13-as. Nagyon jól megfogalmaztad.
2021. febr. 10. 12:09
 17/21 A kérdező kommentje:
Szóval szerinted mondjam el neki, hogy szeretném, ha gyakrabban keresne?
2021. febr. 10. 12:09
 18/21 anonim ***** válasza:
Es miert nem tudtatok meg talalkozni?
2021. febr. 10. 12:24
 19/21 A kérdező kommentje:
Igazából sem helyszín, sem idő nem volt még rá. Ebben a vírushelyzetben egyáltalán hol lehet találkozni?
2021. febr. 10. 12:28
 20/21 anonim ***** válasza:

Igen, nyugodtan közöld vele. Szerintem már ideje valamerre elindulnotok, mert ez így csak egyhelyben toporgás. Ha nem érdekled igazán, az ki fog bukni, akkor viszont kár várni arra, hogy lépjen.

13-15-ös voltam.

2021. febr. 10. 12:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!