Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki, hogy nekem kevés az, amennyit velem foglalkozik?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki már 3 hónapja írogat. Eléggé rendszertelen gyakorisággal. Van, hogy 2 nap is ír egymás után, de olyan is volt már, hogy 3 hétig egyáltalán nem keresett. Amikor írunk, akkor azt érzem, hogy ez mindkettőnknek jó és én igényelném, hogy ez sűrűbben legyen, de nem tudom, hogy hogy mondjam el ezt neki anélkül, hogy hisztisnek tűnnék. Találkozni még nem tudtunk bizonyos okok miatt. Már arra is gondoltam, hogy le kellene őt építeni, mert nekem ez így nem kóser, hogy csak néha rám ír, aztán hetekig semmi.2021. febr. 10. 10:38
1/21 anonim 

válasza:

Azért kíváncsi lennék, hogy te milyen gyakran keresed őt.
2/21 A kérdező kommentje:
Néha én is keresem, de nem sűrűn. Valamiért van bennem egy olyan beidegződés, hogy ha én keresgetném, az olyan lenne, mintha felajánlanám magam.
2021. febr. 10. 10:44
3/21 anonim 

válasza:

Gondoltam.. Ebben az esetben az is teljesen normális lenne, ha többet nem keresne, tudod senkit nem fog érdekelni egy olyan ember aki felől nem látja a kölcsönösséget. Mi lenne ha kipróbálnád milyen őszintén és játszmamentesen élni és akkor keresni amikor épp beszélni akarsz vele? Miért ilyen nehéz korrektnek lenni? Nő vagyok de esküszöm nem értem ezt a mentalitást. Ez még messze nem egyenlő a nyomulással, teljesen alap dolog felnőtt emberek között.
4/21 A kérdező kommentje:
Amikor keresem, akkor mindig úgy érzem, hogy éppen zavarom. Felelősségteljes munkája van, szerintem nem is igazán ér rá. Csak azt nem értem, hogy akkor miért kezdett el keresni.
2021. febr. 10. 10:51
5/21 anonim 

válasza:

Meddig nem tudtok találkozni? Ennek így nem sok értelme van, hogy néha hetekig se szóltok egymáshoz, mit akartok tulajdonképpen?
6/21 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, hogy meddig nem tudunk még találkozni. Igazából ez csak szex lenne szerintem, de hogy még azt sem tudjuk összehozni?!
2021. febr. 10. 10:53
7/21 anonim 

válasza:

Nem foglalt az illeto, es azert ilyen?
8/21 anonim 

válasza:

Forditsuk meg a kerdest: ha ő nem ir neked akkor 3 hetig keptelen vagy odalökni hogy "szia hogy vagy"
En mar reg befejeztem volna veled ilyen szintu erdektelenseg eseten.
9/21 anonim 

válasza:

Úgy tűnik ennek ellenére csak ő fektet energiát a kapcsolatba, te meg csak szórakoztatod magad vele...
10/21 A kérdező kommentje:
Nahh, akkor elmondom, hogy mindkettőnknek van kapcsolata. Nekem az a bajom, hogy a párom nem foglalkozik velem eleget, ő meg valószínűleg nem kap elég szexet otthon.
2021. febr. 10. 11:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!