Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egyéjszakás randikra ti visztek valamilyen önvédelmi eszközt?
Figyelt kérdés
Eddig csak párkapcsolataim voltam, de egy ideje már nincs és őszintén kiváncsi vagyok, hogy milyen egy egyéjszakás kaland. Meg is beszéltem már a találkozót meg minden, de nem tudom kiverni a fejemből a gondolatot, hogy mivan ha őrült a srác. Hogy védem meg magam? De annyian benne vannak egyéjszakásba és nem esik semmi bajuk. Túl parázom a dolgot? Vagy ti visztek magatokkal valamilyen önvédelmi eszközt? 20L2021. febr. 8. 21:41
21/24 anonim válasza:
#20: igen, szerintem tul van parazva es aki ennyire ragorcsol, az egyszeruen ne menjen bele ilyen futo kalandokba es kesz. ahogy irtam, nem kell egybol szobara menni es azert utana lehet nezni embereknek neten is elotte, illetve egy elo beszelgetesbol is sokminden kiderul. ha a legkisebb ketelyed van az illeto fele, akkor nem kell hozza felmenni szobara es kesz. en is talalkoztam olyan sraccal, akin ereztem, hogy valami fura vele es kineztem volna belole, hogy esetleg agressziv lesz, ezert rovidre is zartam az ismerkedest. csak azzal volt valami, akkor meggyozodtem elotte, hogy normalis arc.
22/24 anonim válasza:
Attól, hogy normálisnak tűnik, még lehet őrült, sőt. Akkor mond ezt, hogy túl van parázva, ha kinyír az egyik.
23/24 anonim válasza:
Én mindenhova viszek magammal riasztó pisztolyt a kistáskámban, és paprikasprayt
24/24 anonim válasza:
Én ha csak lennék vinnék,pl egy gázpisztolyt,még egy bicskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!