Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, amiért az egyéjszakás kalandok nem jönnek be?
Sziasztok!
24 éves lány vagyok, kb november óta szingli. 3 éves kapcsolatból jöttem ki, és nem rég kezdtem el újra ismerkedni. Sokszor tapasztalom, hogy nagyon sok srác az egyéjszakás kapcsolatokat preferálja. Nekem összesen 1 ilyen volt, az is borzasztó volt, és meg is bántam. Rájöttem, hogy ez nem az én műfajom. Mégis elég sokan azt éreztetik velem, hogy ez nem normális. Hogy hosszabb ideig is kibírom szex nélkül... Valóban velem lenne a baj, vagy csak mindenki más?
Szerintem ez a normális. Én is egyszer próbáltam ki, rögtön szakítás után (megcsalt), de rajottem hogy az nem én vagyok.. Egy éve egyedül vagyok, de nem vonz meg most sem...
23F
Ha azok a srácok mondják akik csak megakarnak fektetni, azokkal ne foglalkozz. Szimpla manipuláció. Ne erőltesd magad ha nem szeretnéd. Maradjon meg ez a "hobbi" az ócska, értéktelen nőknek.
31/f
Nekem is 1 volt egész életemben, azt is nagyon megbántam. Inkább évekig kibírtam szex nélkül.
28L
Nincs veled baj. Én férfi vagyok, mivel a komoly párkapcsolatban már csalódtam, nekem ez pont megfelel, egy- vagy többéjszakás alkalmi kapcsolatok. Kicsit szomorú, hogy 27 évesen ide jutottam. De eddig mindig párkapcsolatom csalódás volt.
Számomra nem gond egy idegennel lefeküdni, akár már aznap este. Legyen meg a kémia, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!