Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már egyéjszakás kalandotok?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, amikor nem ismertétek előtte az adott férfit és nem is akartatok utána semmit tőle (például buliban jöttetek össze). Ha még nem volt, elképzelhető, hogy valaha lesz ilyen?2016. szept. 22. 18:57
2/13 anonim válasza:
Ha ilyen szigorúan vesszük a szabályokat, akkor nem. Az viszont nem elképzelhető, hogy a jövőben lesz ilyen.
3/13 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy egy ilyen kérdésnek mi értelme van. Igen, nyilván rengeteg olyan nő van, akinek volt, meg olyan is, akinek nem volt. Ha ír ide 5 ilyen és 6 olyan, akkor mit nyertél vele? Mire vagy kíváncsi?
4/13 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok az arányokra, meg a véleményekre a dologról, ennyi.
2016. szept. 22. 19:15
5/13 anonim válasza:
Nem volt még, és szinte tuti, hogy nem is lesz. Hiszen tudod, a szexben az ölelés a legjobb ;)
6/13 anonim válasza:
Nem volt. Haverral alkalmi szexet nem ellenzem (mondjuk ilyen se volt, max olyan hogy valakivel csak szexnek indult de komoly lett), de vadidegenekkel nem akarom a jovoben se csinalni.
7/13 anonim válasza:
Nem, képtelen vagyok vadidegennel ágyba bújni.
8/13 anonim válasza:
Idegennel nem, ismerőssel, akivel mindketten tudtuk, hogy nem lesz több a dologból, igen. Egy vadidegennel nem tudom elképzelni, hogy valaha is belemennék, a bizalom még az egyéjszakáshoz is kell.
10/13 anonim válasza:
Lányoknak egyéjszakás nincs, csak is a pasiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!