Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Volt már egyéjszakás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már egyéjszakás kalandotok?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, amikor nem ismertétek előtte az adott férfit és nem is akartatok utána semmit tőle (például buliban jöttetek össze). Ha még nem volt, elképzelhető, hogy valaha lesz ilyen?
2016. szept. 22. 18:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Férfiakkal nem hiszem, hogy valaha lesz ilyen, de azon néha elgondolkodom, hogy egyszer kipróbálnám milyen egy nővel, de ez pusztán kíváncsiság nem hiszem, hogy egynél többször akarnám, úgyhogy végül is az is egy éjszakás lenne.
2016. szept. 22. 21:46
 12/13 Noblesse Oblige ***** válasza:
Nem, és nem hiszem hogy lesz. Én érzelmes típus vagyok, akinél bizalom nélkül nincs szex.
2016. szept. 22. 21:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem volt, és a mai világban nem is merném megtenni. Őszintén, hallottam olyat, hogy benne voltak, mikor kiderült , csávó bizony nem húz gumit, akkor ott mit tudom én mi történik, ha én ebbe így nem megyek bele... ha meg bele megyek akkor aztán mi történhet, nem akarok se HPV-t se trippert, kankót, szifiliszt, Hepát, semmit. Szóval én nem akarok egy éjszakást idegennel.
2016. szept. 23. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!