Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egyéjszakás randikra ti visztek valamilyen önvédelmi eszközt?
Egyrészt megbeszélhetik a barátnővel, ha egy fix időpontig nem jelentkezik, akkor értesítse a rendőrséget. Ha a hely ismert, már az is valami, hogy tudják, hol kell keresni. Másrészt én úgy csinálnám, hogy a pasi is tudjon róla, hogy van aki tudja, hol vagyok és kivel. Na jó, ez utóbbi egyéjszakásnál nem egyszerű sztori, személyigazolványt nem biztos, hogy kérek. Amúgy nem kell belemenni egyéjszakásba, mi a francnak? Egy nő nem erre van programozva. Nekem is csak azért volt egyéjszakás, mert nem annak indult, hanem szexkapcsolatnak. Ettől függetlenül túl sokat nem tudtam az illetőről és egy közös ismerősünk se volt, ez már alapból gáz.
Hogy miért volt dilis? Nem írom le, mert még a végén magára ismer. Itt ismerkedtünk meg.
Az igaz, hogy nem kell belemenni. Ott a pont!
Ha itt nem mered, akkor írd le privátban.
azert feltetelezem, elsore nem rogton lakasra mesz, hanem talalkoztok valahol, beszelgettek, akkor azert nagyjabol lejon, milyen az illeto. illetve en amennyire tudom, lestalkolom tali elott a sracokat, aki gyanus, azt inkabb hagyom.
sose fordult meg a fejemben, h onvedelmi eszkozt vigyek.. szerintem ez kicsit tul van parazva. illetve konkretan krvara semmire nem mesz a paprikaspray-del meg a kisbicskaddal, ha a taskad melyen van, ti meg az agyon gabalyodtok es mondjuk akkor kezd eroszakoskodni. annyit csinaltam regebben, hogy egy baratnomnek megirtam mindig a cimet, ahol vagyok, ennyi. mondjuk nem fekszem ossze akarkivel, jol kiszurom az embereket, szoval meg semmi para nem tortent.
Én is a búvóhelyet preferálom, de nagyon sokan nem fizetnek ezért, meg ha a személyes találkozás alatt rájöttök, hogy nem szimpatikus a másik, már nem kapod vissza a pénzedet, ami kifizettél előre a búvóhelynek. És szerintem ez pont a fiataloknál van így. 25-30 körül már lazábban mondja az ember, hogy pár ezer Ft-ot megér a biztonsága.
Én is a szexkapcsolatokat preferálom és mindig tudja valaki, hogy hol vagyok és meddig.
17-es!
Attól, hogy nem dugatod meg magad akárkivel, attól még lehet erőszakos egy idegen. A ri.banc barátnőddel nem mész semmire.
Túl van parázva? Majd akkor is mond ezt ha jobb esetben csak bántalmaztak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!