Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randi a fiúnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randi a fiúnál?

Figyelt kérdés
Szóval a vírus miatt nem nagyon tudunk sehova se menni csak sétálni tudunk a városban...Meg is volt az első találkozó,amin a fiú igazából olyan sokat nem kérdezgetett felőlem es volt olyan hogy lehagyott es fel sem tunt neki hogy nem setalok mellette...Talan 1-1,5 orat setaltunk es mondta hogy szerinte menjunk mert biztos en is fazok o is fazik es nagyon nem tudunk sehova se menni..Nekem kicsit olyan lepattintom inkabb a csajt duma volt.Masodik talalkozasunkat nala szeretne,hogy legyen “film nezes” cimszo alatt mivel ebben a hideg idoben sehova se tudunk menni es sehova se tudunk beulni..Nekem nem volt szimpi egy-ket megnyilvanulasa az elso talalkozonkon,szoval nem is szeretnek vele lefekudni.(szuz is vagyok) Szerintetek erdemes lenne elmennem hozza? En 19/l ő 24/f
2021. febr. 7. 15:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz lefeküdni vele, ne menj el hozzá! Amúgy vicces lehetett, amikor lehagyott. :-)
2021. febr. 7. 15:55
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Ha szűz vagy, és nem jön be, akkor ne hülyítsd! Hagyd, hogy legyen egy nője!
2021. febr. 7. 15:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindig azt csináld, amihez kedved van. Ha nem akarsz felmenni, ne menj fel.
2021. febr. 7. 16:01
 4/8 anonim ***** válasza:
95%

Szex miatt hív fel, döntsd el neked belefér-e. Főleg ha szűz vagy, én azt javaslom olyannal veszítsd el, akinek számítasz is, de a te döntésed.

Az első találkozásnál is magasról tett rád, nem hiába érezted hogy lepattintana már, mert un.

2021. febr. 7. 16:17
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

Jelenlegi COVID os helyzetben kicsit más a dolog azért, hiszen azért hív fel mert nem tud màshova.

Máskor azért lehetett tudni hogy ha kávézni hív az mást jelent mint ha a lakására.

2021. febr. 7. 16:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felelőtlenség lenne felmenned hozzá második randin... nem is ismered és még csak nem is volt szimpi első randin. Kérd, hogy találkozzatok máshol, akár a szabadban mikor jobb idő van kicsit... ha nemet mond, egyértelmű, hogy csak lefektetni akar.
2021. febr. 7. 17:06
 7/8 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek a valaszt!:)

Meg is irtam a fiunak,hogy korai nekem ez es igazabol eddig se beszeltunk tul sokat,de most meg kevesebbet ir.Van,hogy 1 teljes napig meg se nezi,hogy irtam neki...Eleg nagyot csalodtam benne..

2021. febr. 10. 08:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel! Legalább kiderültek a szándékai.

Én ezután egy sort sem írnék, ez nagyon megalázó. (Ő sem fog, nyugi.)

2021. febr. 10. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!