Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire "hasznos" második randi után "hanyagolni" a nőt?
Hát, biztosan nője válogatja, de én abszolút az a fajta vagyok, aki elveszíti az érdeklődését, ha a másik fél hanyagol. Szóval, aki engem érdekel, annak írok, nem játszmázom, vágyom a társaságára, stb. Ha ezt nem érzem kölcsönösnek, akkor hagyom a fenébe.
De tudom, hogy van olyan nő, aki erre gerjed...
Én amúgy azt gondolom, hogy add magad. Mármint nyilván ne tapadj rá a másikra, és zaklasd 0-24, és küldj neki napi 20 szál rózsát a munkahelyére, de ha te az a típus vagy, aki beleéli magát, és lelkes, akkor ne akard másnak mutatni magad. Lesz, aki pont ezt fogja szeretni benned.
Amúgy szerintem a 2 nap nemkeresés abszolút rossz. Ha mindenképpen így játszmázni akarsz, akkor is másnap írj rá.
Ne haragudj, de nem olvastam végig. A lényeg az, hogy nő vagyok és nem szeretem a játszmákat. Ha egy férfit érdeklek, akkor igenis mutassa ki. Nem kell 1-2 randi után lehozni a csillagokat, sem rohanni bármivel is. De nekem aztán ne tűnjön el napokra.
Én az a fajta vagyok, aki szintén fenntartja a kommunikációt. Ha érdekel a férfi és kifullad a téma, akkor bedobok én valamit. De ha neked erre az lenne a reakciód, hogy eltűnsz napokra, nekem már nem kellenél és örülnék, hogy ilyen hamar megmutattad, miért nem érdemes veled kapcsolatban lenni.
Nő vagyok. Ha egy pasi nem foglalkozik velem, otthagyom.
Semmilyen "vadászösztönt" nem vált ki a nőkből az, hogy nem állsz velük szóba, ez legfeljebb a 16 éveseknél működik. A felnőtt nőknek erre általában nincs ideje.
Én sem vagyok az a fajta, akinek ez bejön. Pozitív visszacsatolás nélkül, úgy érezve, hogy sokadik vagyok, hamar elvesztem az érdeklődésem a másik iránt. A férjemben is az egyik dolog, ami miatt beleszerettem és őt választottam, az az volt, hogy folyamatosan és stabilan érdeklődött és foglalkozott velem. Abba szerettem bele, hogy egy pillanatra sem kellett kételkednem benne, egy pillanatra sem kellett azon gondolkodni, hogy mi van köztünk akkor most, mert mindig gondoskodott róla, hogy biztos legyek benne.
De sok nő valamiért szereti a tiprást és elkezd koslatni azután aki belétörli a cipőjét. Sok ilyen férfivel is volt dolgom... Más kérdés, hogy ki akar maga mellé egy ilyen, mentálisan szelepes embert...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!