Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire "hasznos" második randi után "hanyagolni" a nőt?
Figyelt kérdés
A kérdést pontosítom. Az egész háttere az, hogy (sajnos) ha ténylegesen megfog egy csaj (mint most), sajnos könnyen beleélem magam, s ez túlzottan meglátszik kommunikációmon is. A tapasztalatom az, hogy ha egy ilyen helyzetben (randizás, ismerkedés ideje) ANNYIRA nem érdekel a másik fél (csaj), akkor ez "hanyagolásban" nyilvánul meg, ami kiváltja a csajból a "vadászösztönt". Itt jönne a kérdés: mivel jelen esetben nem szeretném elbaltázni a dolgot ilyen "túlzott beleéléssel", szerintetek logikus-e, hogy pl. két napig nem keresem második randi után (csók volt a végén). Nektek mi a tapasztalatotok? Szerintem ez a 'tiltott gyümölcs mindig édesebb' jelenség. Egyszerűen megfogalmazva, én is úgy vagyok, hogy ha egy nő bejön, akkor én neki kevésbé, míg ha érzi, hogy kétes a vonzalmam, akkor nyerő vagyok..persze a kérdés az ismerkedési fázisra vonatkozik. Egyébként a szombati randi után beszéltünk, ma is, de nem sokat. Így a kérdés innentől áll fenn.2021. jan. 31. 21:19
11/15 anonim válasza:
Sikeres recept arra, hogy megbantsd a masikat, szerezz neki szar pillanatokat, de masra nem jo. Egy benazo es bunko pasi nem vadaszosztont valt ki.
12/15 peca1000 válasza:
Keresd őt, de ne nyomulósan.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És milyen szerintetek a "nyomulós" érdeklődés?
2021. febr. 1. 00:05
14/15 anonim válasza:
Az a nyomulós, amikor 0-24ben beszélgetni akarsz és nem telhet el fél óra sem anélkül, hogy ne kezdenél kérdezősködni, hogy "mizu?", "mi jót csinálsz?" (ezt a kérdést gyűlölöm a legjobban), "hogy vagy??".
Tehát csináld a dolgaidat napközben és amikor épp van egy kis időd írj neki, és ha nem válaszol azonnal akkor ne kezdj türelmetlenkedni, mert minden bizonnyal neki is vannak napi teendői
15/15 anonim válasza:
Elmesélem az én történetem. Velem egy elvileg felnőtt és elvileg érett férfi játszotta ezt. Naponta egyszer írt rám semlegesen, aztán hirtelen közeledett majd megint hanyagolt, és ezt így körbe körbe. Én egy idő után kiröhögtem magamban, lezuhant minuszba a szememben emberileg is! Valami játszmát akart velem jatszani: elbizonytalanodott, akkor bíztassam, majd közölte hogy neki sok a dolga a munka bla bla bla. Na itt szépen közöltem vele hogy nekem olyanra van szükségem aki nem jatszmáznik, aki nem ovis, aki tudja viszonozni az érzéseim. Erre letiltott mindenhonnan hatalmas sértettségében. Ő játszmázott, és tuti idióta buta nőkhöz szokott, azok igényszintje kb ez. Szóval ha játszmázol, akkor garantáltan hülyét csinálsz magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!