Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randiként közös edzés?
Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot FB-on, nagyon szimpatikus, még csak pár napja beszélgetünk, de elég sokat. Sosem találkoztunk még. Már utalt a talira, de úgy értelmeztem, hogy ő első taliként közös edzésre gondolt (mivel ez a közös pontunk, rengeteget beszélgetünk a közös sportunkról). Nem tudom, ez mennyire jó ötlet. Azt gondolom, azért ezt hozta fel, mert így nem egyértelmű hogy randi, és talán ezt a lépést bátrabban megteszi, mint azt , hogy randira hívjon. Viszont számomra lányként ez kicsit furcsa, mivel nyilván akkor nem sminkelem ki magam, nem öltözök ki, és sport közben sem tudunk ismerkedni, inkább csak pár mondatot váltani az adott sportról. Persze utána még tudnánk maradni dumálni végülis. Imádjuk amúgy mindketten ezt a sportot. Szerintetek jól sülne el egy ilyen első tali? Csók nem lenne még, de egyébként úgy jön le, hogy ő az a fajta, aki először szeretne jobban megismerni, és utána eldönteni, akar-e bármit -ami szerintem jó, mert én is ilyen vagyok.2021. febr. 6. 17:29
1/7 anonim 

válasza:

Ha van kedved, menj el. Ennyi.
Amúgy szerintem épp az a lényege ennek a részéről, hogy megnézzen téged. Lehet, hogy furcsa, de mi a legrosszabb, ami történhet?
2/7 anonim 

válasza:

Szerintem tök jó, eredeti ötlet.
Én régebben mindig a strandra szerveztem az első randit, gondolom nem kell mondani hogy miért. Lehet itt is valami ilyesmi van.
3/7 anonim 

válasza:

2-es a párom is strandra szervezte (volna) az elsőt :D :D :D Sörözés lett belőle (nyilván nem mentem bele, hogy elsőre bikiniben lásson :D ), utána meg egy hosszú, kellemes beszélgetés a Tisza parton :)
Kérdező! Ha van kedved, menj el, szerintem is eredeti az ötlet. Te is jól meg tudod nézni magadnak :)
4/7 anonim 

válasza:

Nagyon jó ötletnek tartom. Amúgy sem lehet semmit sem csinálni sétán kívül. Az aktív randik szerintem a legjobbak.
6/7 anonim 

válasza:

Szerintem hülyeség. Mondom ezt úgy, hogy én is szeretek edzeni, és a férjem is. de edzés során jó esetben mindenki az edzésre koncentrál, és nem egymásra. Nyilván az is számít, hogy miféle sport, mert ha van, amit együtt tudtok csinálni, akkor az még jól is elsülhet, de ha mindketten csak egymás mellett dolgoztok a kondigépeken, annak semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!