Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinek nagy szégyen ha nem tudja mi a VB?
Pár éve láttam hogy a városban szinte minden söröző, bár, kávézó teraszán nagy tv-ken projektoron focit néznek az emberek.
Egy barátomat kérdeztem mit néznek, mondja VB-t.
Kérdezem az mi?
Döbbenten, arcára fagyott vigyorral nézett, hogy most poénból mondom e.
Már 18 éves koromtól sportolok: terepfutás, mtb, túrázás, edzőterem.
Ezeket annyira szeretem és élvezem, hogy valahogy kimaradt az életemből figyelemmel követni a profi sportot.
Most 40 évesen meg hogy kezdjek neki?
Nem.
Sot..../nah megint nem leszek nepszeru/
Nem alap dolog, de imadom, hogy a ferjem azt se tudja a focirol, hogy hany emberbol all egy csapat. Nem ul egy sorrel a kezeben, azt nezve, hogy tulfizetett lenyalt kikurt kotsogok rugjak a labdat, o meg ordit ha gol van.
# 3
De azért nyilván így sok mindenből kimaradok nem?
Meg néha már kifejezetten szégyenteljes a dolog: én most tudtam meg a halála miatt hogy létezett a híres Benedek Tibor.
Bakker.
Ha negyven évig nem hiányzott a foci, akkor gondolom most sem fog. Mi sem nézzük, és én ennek kifejezetten örülök.
Ordibálás, "helyzet, gól kalufa, ki passzolja kinek" fogalmam sincs. :D rohadtul nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!