Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Talizni akart de eltereltem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talizni akart de eltereltem a szót?

Figyelt kérdés
Beszélgetek néhány napja egy fiúval instán és mondtam neki hogy mennem kell a szomszéd városba, ő pedig felajánlotta, hogy eljön velem, segít elintézni a dolgomat. Nem ilyen egyertelmuen ajánlotta fel, de az volt a lényege hogy találkozna velem. Én viszont eltereltem a szót, mert nem akartam vele úgy találkozni hogy nem úgy készültem, csúnya vagyok, későn szólt. Viszont nagyon szeretnék vele találkozni. Legközelebb utalhatok rá én, hogy találkozhatnánk? Csak mert nem volt olyan valódi randira hívás, csak utalás volt részéről is, amire lecsaphattam volna, ha akartam volna.
2021. febr. 6. 10:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy utalhatsz.
2021. febr. 6. 10:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi férfiak, még mindig nem vagyunk gondolatolvasók.
2021. febr. 6. 11:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ha te írsz rá és ajánlasz fel egy találkozót. Nem mindenki veszi jól az elutasítást.
2021. febr. 6. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!