Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A többiek kikialtották nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A többiek kikialtották nem volt mit tenni megkerdeztem, miért van az hogy elterelte a témát?

Figyelt kérdés

Egy két napja az egyik osztálytarsamnak elmomdtam a tervem, hogy hogyan fogom megkerdezni a 6 hete alakuló kapcsolatunkban az igen nagy kérdést : LESZEL A BARÁTNŐM?

Ez a dragalatos osztálytarsam kB az egész osztálynak elmomdta. Nagyon kínos volt, mindenki évvel cukkolt engem, hogy milyen terv ez már hogy nálam film nézés közben akarom megkerni hogy legyen a barátnőm. A lány fel se védte. Mikor mentünk haza még el is hittem hogy eljön és emgkerdezhetem mert elkileg már felkészült rá, de nem jön, rairtan messengeren hogy : akkor atjossz filmet nézni? De a lány nem válaszolt rá kB 6 órára elküld egy giffet. Elkezdunk beszélgetni, gondoltam magamban lehet nem látta meg, vagy most mi van, beszélgetünk de semmi

se volt azzal a kérdéssel amit anno tettem fel neki hogy,, atjossz filmet nézni?'',egszeruen mintha még se kérdeztem volna persig tudta szerintem hogy az alatt azt értem lesz e a barátnőm vagy sem. Na de még it se zárul le mert elmentunk egy Y helyre ahova jöttek barátnői először egy, volt vele osztayáltársam volt az is mint a lány. Na szóval ezen a helyen megint csak hulyeskedtunk, mintha rá se írtam volna úgyhogy,, leszel a barátnőm? '' DE itt megtett egy olyan dolgot hogy ram nézett szemkontaktus és már is a haját podorészte. Most itt állok tanácstalanul mitove legyek, úgymond a kérdésem ignoralta, de még lehet erősebbek kötődött hozzám azután. Hogyan tovább? 6.osztalyos vagyok nem buktam. Kérem szépen a tanácsokat...

2019. márc. 9. 00:52
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

1 - ne bízz senkiben xd

2 - hatodik osztályos korodban mèg ráèrsz a csajokkal, főleg ilyen összehányt írással :D, külalak, fogalmazás egyes...

Helyesírást inkább hagyjuk...

3 - hajnali 1 kor inkább aludj...

2019. márc. 9. 01:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne ártasd magad, nem tetszel neki! Nem te kellesz.
2019. márc. 9. 03:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor hagyjam az egészet, ne propalkozzak nehogy megsertotdjon és akkor a barátságnak is lőttek? DE vajon mi lehetett az hogy nem válaszolt a kérdésemre és elterelte a témát?
2019. márc. 9. 07:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem akart megbántani, így inkább nem mondott semmit
2019. márc. 10. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!