Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha nem lenne érettségije annak, akivel ismerkedsz?
Sokadik találkozón derült ki, hogy nincsen érettségije.
Egyébként értelmes, életrevaló, egyáltalán nem buta, csak a tini kora nem volt a legfényesebb.
Szakmája van, évek óta dolgozik, nagyjából önálló.
Titeket zavarna? Én nem vagyok olyan, aki ilyenek alapján megítél valakit, csak kicsit mégis aggaszt, hogyha esetleg 1x munkahelyváltásra kényszerül, akkor mi lesz, mert a munkáltatóknak (gondolom) ez azért fontos.
Voltak nekem is ismerőseim, akik évekkel később csinálták meg az érettségit, de végül legalább rávették magukat.
Nála viszont nem úgy tűnik, mint aki szeretné ezt a jövőben pótolni, úgyhogy nem is feltétlenül ennek a hiánya zavar, hanem a hozzáállása.
Én nagyon nehezen, egyedül értem el mindent, amit akartam, de én olyan vagyok, hogy nincs számomra lehetetlen. Ő meg nem ilyen.
Egyébként jól érzem magam vele és egyelőre minden szép és jó, de nem tudom, okozhat-e későbbiekben valamilyen problémát.
Én a hosszú kapcsolatok híve vagyok, eddig egy kapcsolatom volt, de ha rajtam múlt volna, akkor én már nem is váltottam volna.
Szóval így futok/futottam neki vele is, hogy jó lenne lehorgonyozni és megállapodni mellette.
Mi a véleményetek?

Kedves 19-es lásd hogy később javítottam mert siketségemben elírtam.
Amúgy nem láttál még buta diplomást és okos szakmunkás?
Sajnos pedig bővelkedik kicsi országunk benne.

Nem zavarna. Az egyik legtájékozottabb ismerősöm, akivel bármiről lehet beszélgetni, 26 évesen tette le az érettségit estin.
Ismerek olyan párt, ahol a nőnek közgazdász diplomája van, a férfi pedig szakmunkás, érettségi nélkül. Jól megvannak, a fizetésük is hasonló.

Páromnak sincs és nem is érdekel. Abszolút intelligens, senki se mondaná meg.
Nem ezen múlik. Ex diplomás volt mégis hatalmas s**fej. Na olyat soha többet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!