Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy tanultabb, teljesen más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tanultabb, teljesen más társadalmi réteghez tartozó férfi komolyan vehet-e egy olyan nőt akinek csak érettségije van?

Figyelt kérdés
A férfi a munkatársam, orvos és 10 évvel idősebb nálam, én pedig “csak” egy irodai asszisztens vagyok. Ebből kifolyólag a baráti társasága, családi háttere is teljes mértékben eltér az enyémtől. Ő szemináriumokra jár az orvos barátaival, én pedig néha spanglizgatok otthon az én haverjaimmal 😅 A lényeg, hogy elkezdett érdeklődni irántam, ajándékokat hoz nekem és mindig keresi a társaságomat, én pedig teljesen odáig vagyok érte... viszont félek h csak egy kis szórakozást lát bennem. Szóval elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy a ti ismeretségi körötökben vannak hasonló párok? Vagy inkább ne is álmodozzak róla, annyira ritka az ilyen 😅 én is inkább azt szoktam látni, hogy az orvosok orvosokkal házasodnak...
2020. nov. 14. 22:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
20%
Sokat akar a ...
2020. nov. 14. 22:43
 2/18 anonim ***** válasza:

Több kérdés felvetődik.

1.Hány évesek vagytok?

2.A pasi elvált/független/házas stb.?

3.Külsőre milyen vagy te?

4.Emberileg milyen? Az az egyszerű akit nem érdeklik a nagyvilági dolgok vagy az a fajta orvos akinek nyárra cabrioja/télre terepjárója van, luxusórája, újépítésű lakása és nem veti meg a szép nők társaságát?

Attól hogy valaki orvos lehet egy egyszerű fazon is akinek csak egy barátnőre van szüksége és lehet olyan akit csak a pénz és az élvezetek érdekelnek és a kedvező megélhetés miatt lett orvos.

Ne írjátok hogy az orvosok nem keresnek jól, mert aki akar az igenis tud keresni (magánklinikák/külföld).

2020. nov. 14. 22:51
 3/18 anonim ***** válasza:

Ez a "Legyendiplomadoktoicímphd.professzor." baromság csak a nőknek, meg pár csicska, álértelmiségi senki srácnak fontos.

Pl.: 1000 pasiból, szerinted hányat érdekelne, ha analfabéta is? [link]

2020. nov. 14. 23:02
 4/18 A kérdező kommentje:

Én 30, ő 40 és független. A saját külsőmet objektíven megítélni elég nehéz, de szerintem jó alakom van, az arcom pedig átlagos. Amit viszont kiemelnék magamon külsőre (és csak azért, mert tudom h minden férfi ezt nézi meg először rajtam, hiába “rejtegetem”, az az h elég nagy melleim vannak a vékonyabb testalkatomhoz.

Ő emberileg milyen? Nem tűnik felszínes rolexes cabriós fajtának. Céges autóval jár, nem nagyzol, inkább utazásokra költi a pénzét.

2020. nov. 14. 23:05
 5/18 A kérdező kommentje:
#3 de pont ez a lényeg, hogy a képen látható lánnyal szívesen elszórakoznának. Na de a komoly kapcsolat már más tészta...
2020. nov. 14. 23:06
 6/18 anonim ***** válasza:

5.re.

Komoly kapcsolatra? Akivel meg lehet jelenni? Akit be lehet mutatni? Aki nem ciki egy céges rendezvényen? Oda érettebb NŐ kell. pl.: [link]

2020. nov. 14. 23:17
 7/18 anonim ***** válasza:

Neeeeeee..... [link]

Rendszeresen láttom a Momban amikor jön a sparba bevásárolni. Úgy viselkedik mintha csak a színházban lenne, 12 centis sarok, full smink, arrogáns stílus. Ha annyira top nő miért egy tizenéves mini cabrioval jár amit mostanában hozhatott az országba (rendszáma R kezdődik).

2020. nov. 14. 23:29
 8/18 anonim ***** válasza:

Ha látnád a valóságban akkor azt mondanád hogy full ciki, mert a normális mindennapi emberek között is olyan mint az elefánt a porcelánboltba. Nagyon magas és ezekkel a magas cipőkkel még magasabb lesz igy átlag férfinél is magasabb és a túltolt "sexy titkárnő look" nem a mindennapi élethez való.

Akkor inkább az első csaj akit linkeltél.

2020. nov. 14. 23:33
 9/18 anonim ***** válasza:
52%

8.-nak.

"...agyon magas és ezekkel a magas cipőkkel még magasabb lesz igy átlag férfinél is magasabb és a túltolt "sexy titkárnő look" "

Láttam "párszor". Bejön! És egy nő akkor szép, ha magas. 180+.

2020. nov. 14. 23:38
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező szerintem nem nagyon van választásod, mint belemenni és lesz ami lesz. Most mit tehetnél, ha nagyon bejön? Előre nemet mondasz, mert mi van, ha kidobna? A lényeg, hogy megadat add nem játssz el valamit ami nem vagy. Mert az lehet itt csak az igazi szívás, ha te bejönnél neki és természetellenesen viselkedsz, hogy másnak lásson és az nem jön be neki és azért dob. Ha magádért dob akkor az OK. Mert tudod mi van.

Szóval simán add a spanglizgatós laza csajt :D

2020. nov. 15. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!