Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sugar baby-k,mivel kényeztessen a daddy-tek?Milyen ajándékokkal lepjen meg?
Figyelt kérdés
2021. febr. 2. 15:46
11/19 A kérdező kommentje:
Az milyen?
2021. febr. 10. 18:16
12/19 anonim válasza:
Jól írta az egyik válaszoló, olyan dolgokat adjon, amik értékállóak.
Tehát nem az van, hogy megkapom drágán, majd 3 év múlva egy forintot sem ér.
Ékszerek, órák, festmények, műtárgyak, ingatlanok.
13/19 anonim válasza:
Pénz!! Utazások, élmények, jó szex, tartalmas” beszélgetés, őszinteség!! Sok olyan eset van hogy szerelem” alakulna ki, akkor ne hitegesse, mondja meg konkrétan a saját terveit, céljait velem” kapcsolatban, és egyeztessünk.
14/19 anonim válasza:
Élelmiszerrel.
Valamint jöhet még arany, készpénz.
Közös utazgatás csak akkor, ha be is jön az illető.
15/19 anonim válasza:
Hú de kis amatőr sugarbaby lennék 🤭
Jól nyomjátok, csajok, némelyik ötlet mögött valóban van ráció.
17/19 anonim válasza:
14 a daddy nem holmi rajongó. El is vár egysmást és nem is az utazás a kihívás, utazni olykor még a szüleivel is szokott az ember. Vagy "mit szólnak mások ha levágják a szitut" a gond??
18/19 anonim válasza:
Élményekkel, utazásokkal, nem kell ékszer. Egy kisebb lakással, jobb környéken, egy kis autó saját használatra. Én szerény vagyok, nem vágyok nagy dolgokra. Plussz havi fix összeggel.
19/19 anonim válasza:
egy nagy doboz pénzzel, és azt arra használom fel amire én akarom, vagy bármi ami mondjuk pozitívan tesz hozzá a személyiségemhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!