Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sugar baby-k,mivel kényeztesse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sugar baby-k,mivel kényeztessen a daddy-tek?Milyen ajándékokkal lepjen meg?

Figyelt kérdés

2021. febr. 2. 15:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%

Egy nagy irodaepulet meg benne az egesz multiceg ajandekba oromet okozna.

Orulnek,ha ujrairhatnam a dresscode-ot,felveteliztethetnek embereket,meg behivhatnam az irodamba es le kellene csesznem oket. Szeretnem kameran figyelni a dolgozokat es kritizalni.

M

2021. febr. 2. 15:52
 2/19 A kérdező kommentje:
Gondolom kemény főnöknő lennél?
2021. febr. 2. 16:04
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
Nem kell az agyalás. Kp-nek hívják, majd veszek ami kell
2021. febr. 2. 16:08
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem szeretem az ajándékokat, mert általában nem tudják, hogy mire lenne igazán szükségem. Hacsak nem egy lakást vagy autót ajándékoz, inkább pénzt adjon.
2021. febr. 2. 16:21
 5/19 anonim ***** válasza:
79%

Huh, hát igazából az amikor nekem sugar daddym volt, az pontosan tudta, hogy mit szeretnék. Még valamikor az elején megkérdezte, hogy mikre van szükségem, mekkorák a méreteim, ha ruhát szeretne venni, szóval amikor meglepett valamivel, akkor kb mindig eltalálta, egyedül ékszer volt, ami néha félrement, de nyilván felvettem neki, mert szerette rajtam.

Szóval szerintem amúgy nyugodtan kérdezd rá, meg figyelj a babydre, tuti meg fogja hálálni.

2021. febr. 2. 16:34
 6/19 anonim ***** válasza:
90%
Egy ilyen kapcsolatban nem kényes téma ez,simán rá kell kérdezni.
2021. febr. 2. 16:55
 7/19 anonim ***** válasza:
90%
Egy acél rolex submarinert szeretnék.
2021. febr. 2. 18:09
 8/19 anonim ***** válasza:
81%

Ékszer, befektetési arany, pénzérme, műkincs, autó, ingatlan ...

Ruha, mobilteló, műszaki cikk semmirevaló! (tulajdonképp az autó is ilyen, ám ha szükség van rá, akkor jöhet)

2021. febr. 8. 12:05
 9/19 anonim ***** válasza:
94%
Én szeretnék valahol egy lakatlan szigetet a tengeren. Helikopterrel, ha el akarok menni valahova.
2021. febr. 10. 11:45
 10/19 anonim ***** válasza:
91%
Radius baba
2021. febr. 10. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!