Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki hasonlóan jár, mint én?
Kétszer történt ez velem egy év leforgása alatt:
Ismerkedek valakivel és eléggé gyorsan lelkesedek, meg beleélem magam a szituációba. Aztán jön a pofáraesés, hogy a másik mégsem akar komolyat.
Vajon ezzel ijesztem el a másik felet?
Nem akaszkodást, meg követelőzést kell elképzelni, hanem több érdeklődést felőlem a napjáról, vagy több beszélgetést, önfeledtebb, egyenesebb, kicsit rámenősebb stílus.
Ha ez egy férfinak túl sok, akkor tudtok adni tippeket, hogy hogyan fogjam magam vissza? Vagy egyszerűen csak pechen van és ha vissza is fogtam volna magam, akkor se lett volna másképp?

3-as, ilyen abszolút nem volt. Fejben esetleg előrébb jártam, értsd ezalatt annyit, hogy de jó lenne, ha komoly lenne, de gyerekek meg ilyen, isten ments, az nekem is durva lenne.
Sose kértem senkitől, hogy nyilatkozzanak, hol vannak, eléggé közlékenyek voltak. Sose kerestem telefonon a másikat, ha nem tudtam hol van, attól én is menekülnék.
32 vagyok amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!