Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap találkozom a fiúval aki tetszik, mit és hogy csináljak, hogy ő is hasonlóan érezzen irántam? Lent kifejtem.
Azert szoktak azt mondani, hogy add onmagad, hogy a masik fel ne egy szerepbe, vagy egy nem letezo szemelyisegbe szeressen bele, hanem beled. A hibaiddal egyutt fogadjon el. Mert amikor kesobb lehullik a lepel, akkor jogosan gondolja, hogy "nem ilyen lovat szerettem volna".
Nem kell felni a fiuktol, addig a reszig pont ugyanaz lesz, mintha egy baratnoddel beszelgetnel. Vagy olyan, mintha uj padtarsad lenne. A tema mindegy, az eleje ugyis a bemutatkozasrol szol, ki kicsoda, mit csinal stb. A vegen keresni fogja a lehetoseget, hogy kezen fogjon, vagy legalabb egy csokot lopjon. Ket esetben tudod ezt elkerulni, latvanyosan nem engeded es kerulod meg a szituaciot is, vagy pedig az elejen leszogezed, hogy ez most csak beszelgetes lesz, nem akarsz elsietni semmit. Ebbol erteni fog. Remelhetoleg. Sok sikert!
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!