Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lusta vagyok elmenni a netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lusta vagyok elmenni a netes randikra, általában lemondom őket. Van még más is hasonlóan?

Figyelt kérdés
Általában ha valaki randira hív, akkor egy kávézót beszélünk meg helyszínül, hogy ott találkozunk. De nekem semmi hangulatom nincs kilómétereket gyalogolni a helyszínre, egy olyan férfi miatt akitől lehet hogy 20 perc után szabadulnék. Amúgy sem szeretek csapzottan, szélfújta hajjal megjelenni egy randin, ráadásul most még hideg is van. Volt hogy elkészültem, aztán valahogy elment a kedvem az egész kimozdulástól, és inkább lemondtam. Nem állok olyan jól anyagilag, hogy idegenekkel való randi miatt rendszeresen kifizessek 1500 forintot csak egy odaútnyi taxira. Azt akkor szoktam csak ha ismerősökkel megbeszélt program van. Buszbérletem nincs, mert amúgy nekem felesleges, munkába járáshoz sem kell. A jegy is sokszáz forint, és cserébe elég gyatra a buszmenetrend a városban, vagyis hiába vennék jegyet alkalmanként, úgy is kellene sétálnom bőven. Sajnos itt a közelben ahol lakok nincs semmi kultúrált beülős hely, csak pár igazi kocsma. Illetve még viszonylag közel van egy pláza, az ottani "nyitott" kávézókban viszont sokan vannak, sok a sétálgató zavaró ember, hangzavar van, szerintem nem túl ideális helyszín. A plázában van mozi, de az szintén nem idális első program sokak szerint. Leírom milyen helyek vannak számomra még ideális gyalogos távolságban: ez a pláza, mcdonalds, 2 étterem, egy kicsi cukrászda ami mindig tele van, egy kebabos bódé pár székkel. De most ezek közül szerintetek mi lehetne jó? Nem vagyok pedig igényes ilyen téren, ha valamelyik nyáron volt randim, akkor idehívtam a férfit, vettünk üdítőt és kiültünk egy kis tóhoz ami itt van. Vagy fagyizni mentünk és utánna leültünk valahova. De így télen nem tudom hogyan oldjam meg.
2019. jan. 14. 11:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Aztán meg csodálkozz őszintén hogy miért vagy egyedül...
2019. jan. 14. 11:06
 2/16 anonim ***** válasza:
92%

Rinya, rinya, rinya. Nem akarasnak nyoges a vege.

Szegeny fickok. :(

2019. jan. 14. 11:07
 3/16 anonim ***** válasza:
30%
Megértelek, de komolyan. A netes ismerkedések többsége egy lófütty. Általában a találkozókor már az első pillantásnál érzed hogy felejtős. Ha ott nem is, de a beszélgetés első 5 percében már biztosan. Ez csak egy esély, de sajnos energia és időigényes.
2019. jan. 14. 11:12
 4/16 anonim ***** válasza:
98%
Jót szórakoztam,gondolom akivel randiznál az annyira nem.Szégyen akkor lemondani,mikor már Te is felöltöztél.Ha meg tudod,h ilyen érdekes vagy minek szervezel be másikat pasikat is randizra?? Ismerkedni is felesleges.Tehât ha lenne pasid,akkor is max a szomszédban lévő Mcdonald's,kebabos,cukrászda vagy a két étterem egyikére esne rendszeresen a választás.Nagyon nem vagy lusti.N
2019. jan. 14. 11:14
 5/16 anonim ***** válasza:
Szar helyen laksz, ismerkedj hasonlóan szar helyen élőkkel, hátha összehoztok valamit együtt.
2019. jan. 14. 11:19
 6/16 A kérdező kommentje:
Most a párkapcsolatot ne keverjük ide, az ember persze hogy hoz áldozatot, séta, buszozás, taxizás, és a költségek is feleződnek. Vagy ha autója van ő értem tud jönni, ami első randin még nem opció. Egymáshoz is fel tudunk menni bármikor.
2019. jan. 14. 11:20
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül egyik se nagy áldozat....Leginkább elvárásnak tűnik.A buszjegyedet,sőt taxidat is majd ő felesbe fizeti.Elmegy érted kocsival,aztán felmész hozzá.Na hagyjuk már.De legalább befejeznéd a pasikkal való szórakázást,ha már veszett fogalmad sincs mit akarsz.
2019. jan. 14. 11:24
 8/16 A kérdező kommentje:
A 7. Válaszadónak nehéz a felfogása? Ha együtt taxizunk egy programra, akkor csak 1x 1500 a díj. Hozzám is feljöhet.
2019. jan. 14. 11:27
 9/16 anonim ***** válasza:
19%
Ha akar valamit a pasi,szépen elmegy érted autóval,és elmentek egy normális helyre.Aki sajnálja a benzint,azzal találkozni se érdemes :) Ez már egy szűrési lehetőség.
2019. jan. 14. 11:28
 10/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem nekem nehéz,te vagy valami veszettül érdekes.Na jó,nagyon Okos.Sok sikert a továbbiakban is!
2019. jan. 14. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!