Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lusta vagyok elmenni a netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lusta vagyok elmenni a netes randikra, általában lemondom őket. Van még más is hasonlóan?

Figyelt kérdés
Általában ha valaki randira hív, akkor egy kávézót beszélünk meg helyszínül, hogy ott találkozunk. De nekem semmi hangulatom nincs kilómétereket gyalogolni a helyszínre, egy olyan férfi miatt akitől lehet hogy 20 perc után szabadulnék. Amúgy sem szeretek csapzottan, szélfújta hajjal megjelenni egy randin, ráadásul most még hideg is van. Volt hogy elkészültem, aztán valahogy elment a kedvem az egész kimozdulástól, és inkább lemondtam. Nem állok olyan jól anyagilag, hogy idegenekkel való randi miatt rendszeresen kifizessek 1500 forintot csak egy odaútnyi taxira. Azt akkor szoktam csak ha ismerősökkel megbeszélt program van. Buszbérletem nincs, mert amúgy nekem felesleges, munkába járáshoz sem kell. A jegy is sokszáz forint, és cserébe elég gyatra a buszmenetrend a városban, vagyis hiába vennék jegyet alkalmanként, úgy is kellene sétálnom bőven. Sajnos itt a közelben ahol lakok nincs semmi kultúrált beülős hely, csak pár igazi kocsma. Illetve még viszonylag közel van egy pláza, az ottani "nyitott" kávézókban viszont sokan vannak, sok a sétálgató zavaró ember, hangzavar van, szerintem nem túl ideális helyszín. A plázában van mozi, de az szintén nem idális első program sokak szerint. Leírom milyen helyek vannak számomra még ideális gyalogos távolságban: ez a pláza, mcdonalds, 2 étterem, egy kicsi cukrászda ami mindig tele van, egy kebabos bódé pár székkel. De most ezek közül szerintetek mi lehetne jó? Nem vagyok pedig igényes ilyen téren, ha valamelyik nyáron volt randim, akkor idehívtam a férfit, vettünk üdítőt és kiültünk egy kis tóhoz ami itt van. Vagy fagyizni mentünk és utánna leültünk valahova. De így télen nem tudom hogyan oldjam meg.
2019. jan. 14. 11:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus. Ahhoz miért nem vagy lusta, hogy megszervezd neten ezeket a randikat? Vagy az ilyen hülye gyakoris kérdések kiírásához?

Ha nem akarsz találkozni, akkor nem érzed (rád nézve és a férfiakra nézve is) időpocséklásnak a randi szervezéseket? Miért is olyan nehéz kezdésből nemet mondani és közölni, hogy nincs kedved az egészhez? Ehelyett össze-vissza szarakodsz és utólagos kifogások keresésével ütöd el az időt, mert ehhez ugyebár már nem vagy lusta. Nagyon vicces.

2019. jan. 14. 11:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ok, szepen kinezel egy kavezot, es az osszes jeloltet egy napra osztod be. Orankent egy. Igy megsporolsz egy csomo penzt az utazason es csak egy napot kell ezzel toltened.

Vagy csoportos randi. Elhivod az osszeset egy idoben es mint a csoportos allasinterju...

Az online tarskereses ugyse nagyon kulonbozik egy allasinterjutol.

2019. jan. 14. 11:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de tényleg egy lusta rinyagép vagy. Ha nem akarsz kapcsolatot, akkor ne ismerkedj, ha meg szeretnél, igenis ölj bele energiát és tiszteld már meg ennyivel a másikat. Azt csodálkozol, miért nem jön össze semmi.

30N

2019. jan. 14. 12:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az is egy tendencia lehet, hogy minden netes jött-menttel randit akarsz beszervezni.

Lehet, hogy több kedved lenne, ha olyan férfival mennél, akit kicsit is komolyan veszel, és őszintén érdekel téged (ha létezik ilyen ember)

Annak meg az égvilágon semmi értelme, hogy randit tervezz minden random komolyan-vehetetlen akárkivel, csak mert épp viszket neked az egyedüllét.

Szerintem alapból te sem gondolod komolyan ezeket a randikat, csak unalomból akartál elmenni. Gáz.

2019. jan. 14. 13:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ismerj meg valakit mélyebben még online állapotban, és ha még egy hónap után is beszélgettek, akkor találkoztok barátilag.

Ha minden jól alakult, akkor lehet találkozni máskor is, és eldönteni, hogy vonzódtok e egymáshoz.

Legalább is nálam így működik a netes ismerkedés.

2019. jan. 14. 15:08
 16/16 anonim ***** válasza:

Úgy csinálsz, mintha pisztolyt tartanának a fejedhez, hogy márpedig neked randira kell menned. Még olvasni is szörnyű volt.

Ha férfi lennék, egy kávéra sem kellenél ilyen hozzáállással.

2019. jan. 14. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!