Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék olyan lányt találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék olyan lányt találni, aki hozzám hasonlóan nem igényli azt, hogy folyton együtt legyünk?

Figyelt kérdés

Nagyon független, szabadelvű személyiségem van és nem bírom, ha be akarnak korlátozni, viszont nagyon hűséges vagyok, sosem csaltam még meg egyik barátnőmet sem, mégis voltak, akik nem tudtak megbízni bennem, pedig egy kapcsolat alapja a bizalom.

Vágyom egy párkapcsolatra, de emellett szükségem van szabad térre is. 2 munkahelyen dolgozom egyszerre(amiket szeretek csinálni) + egy vállalkozásban is benne vagyok, szóval időm az nincsen sok. Szerintetek hol találok olyan lányt, aki ezt megértené?

2018. okt. 20. 11:56
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Bármilyen értelmes lány megértené és nem akar a másikon lógni, mint valami ragacs.
2018. okt. 20. 12:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég sok ilyen van. Én is ilyen vagyok.
2018. okt. 20. 12:34
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem mindegy, hogy mit jelent ez a nagy szabadság. Nekem pl nem kell olyan kapcsolat, ahol heti 1-2szer találkozunk. Vagy pl az sem, ha heti 7szer de csak 1-2 órára.
2018. okt. 20. 13:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Aktívabb életet élő nők között keresgélj, feltéve, ha téged sem zavar, ha a nőnek kevés a szabadideje, mert ezer dolga van, és szabadidejében is mindig megy valahova.
2018. okt. 20. 15:12
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Attól függ. Nekem a "szabad vagyok és majd egyszercsak hívlak hogy ráérek vagy majd spontán talizunk valamikor " típus nem jön be. Ha van táblázva előre, akkor a jelen életmódommal passzolna ha nem lógunk 0-24 együtt. Vagyis ha előre tudom, hogy mikor találkozunk megint, akkor okes.
2018. okt. 20. 15:53
 6/8 anonim ***** válasza:
52%

Nekem ez már nem férne bele. Agybajt kapok a "majd jövő héten találkozunk, de még egyeztetünk, mert ezer dolgom van paliktól, akik szerint az kapcsolat, ha hetente/kéthetente egyszer egy órára látjuk egymást. Ez ha le is feküdnénk egyszer, akkor számára egy kényelmes szexkapcsolat lenne, semmi más, én pedig egy ilyenben nem veszek részt, nem elégít ki (érzelmileg).

Ha neki ez a vágya, akkor keressen hozzá egy hasonló kaliberű nőt, akinek szintén csak annyi az igénye, hogy heti egyszer kikormolják, és váljék egészségükre!

2018. okt. 20. 17:18
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Nekem sem férne bele, qrva nagy kapcsolat lehet az ilyen. De van akinek meg elég gondolom.

De ja ennyire szabadelvű vagy és ennnyire nincs időd rá, minek amúgy kapcsolat?

2018. okt. 20. 19:42
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
Jobban jársz, ha kivered.
2018. okt. 21. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!