Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora legalacsonyabb magasság és a legkisebb péniszméret, amilyen férfival még együtt lennél?
Ha a személyisége nagyon tetszik. Hány cm az a minimum határ, amit még éppen elfogadsz, de alatta már nem vállalod, akármilyen ember is ő?
És te milyen magas vagy?
hát, így férfiként...
legyen minél kisebb :/
Már nem azért, de te a randi elején megkérdezed hogy mekkora a másik péniszmérete, mert ha nem éri el a szintet otthagyod?
Magasságban legyen velem egyenlő, vagy magasabb.
22/N
200 cm. Mindkettő. Minimum.
Tessék, hülye kérdésre hülye válasz.
185 cm testmagassag. 18 cm pe.iszhossz min. A kulsot nezem,mint a fiuk. En 160 cm vagyok.
N
#8 Az átlag úgy jön ki, hogy ha fogsz egy 22 centis meg egy 8 centis farkat, akkor lesz 15 centi(22+8=30/2=15)az átlag. Ez nem azt jelenti, hogy minden embernek 15 centis a farka. Oda kellett volna figyelni matekon.
Én 157cm magas vagyok és a minimum nálam 170cm, farokméret pedig kb 13 cm minimum, de a pici termetem ellenére a 18 körüli az ideális nekem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!