Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ő szép? Tudnátok vonzódni egy hasonló arcú lányhoz?
2021. jan. 30. 20:02
11/18 anonim 

válasza:

9.
Ő tényleg szép, de a színészi munkája az egyenértékű volt a nullával a sorozatban. (Máshol pedig még nem láttam)
12/18 anonim 

válasza:

Olyan semmilyen, unalmas, átlagos, se nem szép se nem csúnya annyira
13/18 anonim 

válasza:

Nekem is az átlagos ugrik be elsőre.
15/18 anonim 

válasza:

Szerintem szép, bár az előzőekkel ellentétben nem tudom, ki ez. Vonzó, igen.
16/18 anonim 

válasza:

Nagyon szép, harmonikus az arca, szabályosak a vonásai, különösen szép a szeme. Igen, szép:)
N/28
17/18 anonim 

válasza:

Itt ma mindenki teljesen meghülyült, vagy elárasztották az incel fiúkák a fórumot, akiknek ilyen nő még álmukban sem köszönne vissza?
Komolyan, aki azt írja, hogy szép, az le van pontozva totál. Aki azt írja, hogy átlag, vagy ronda, az meg 100%, elmentek ti a búsba...:(
18/18 anonim 

válasza:

Hat kinek mi hozzam képest csúnya de a legtöbb barátnőmhöz képest is 😃 szóval igen szerintem átlagos kissé csúnyácska😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!