Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ő szép? Tudnátok vonzódni egy hasonló arcú lányhoz?
2021. jan. 30. 20:02
1/18 anonim 

válasza:

No vagyok, úgyhogy vonzódni nem tudnék hozzá, de nagyon szép, és jó a kisugárzása.
2/18 anonim 

válasza:

A baratok koztben volt. Itt egesz jo, de ott annyira nem jott be
4/18 anonim 

válasza:

Ez egy "címlapfotó" (ilyesmiket látni a gagyi bulvármagazinok elején) - az érdekelne inkább, hogy néz ki a valóságban. Kevésbé mesterkélten, emberibben. Valószínűleg kevésbé feltűnő, de mégis szebb lenne úgy.
5/18 anonim 

válasza:

En nem, de magyaros, biztos masoknak bejon. Lengyel lanyok az idealom, nem europaiak a magyarok nekem.
7/18 anonim 

válasza:

Oda járt középiskolába ahova én. A tanárok mondták hogy eléggé kiállhatatlan természete volt és fennhordta az orrát. Ki nem nézem belőle (?)
8/18 anonim 

válasza:

Hát, a tulajdonságai nincsenek a fotón, de ezek után nekem sem kellene...
9/18 anonim 

válasza:

Sok helyen lehetett olvasni, hogy állítólag eléggé beképzelt. Külsőre bejön, de amiket olvastam róla, azok alapján nem.
Ha már barátok közt, akkor nekem inkább ő tetszik helyette. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!