Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Nagyjából 2-3 hete beszélgetek egy lánnyal, jövő héten fogunk személyesen találkozni.

Amit eddig tudok róla és hatalmas pozitívumok:

- nagyon szép, különleges arca van és az alakja is elég jó

- nagyon sokan szeretik, konkrétan csak jókat hallottam róla, mindenki egy nyitott, kedves, vicces, segítőkész lánynak írja le

- olvasott - bármennyit tudunk könyvekről beszélni, nagyon művelt és mindig intelligensen fejezi ki magát

- imádom a szarkasztikus humorát és a megjegyzéseit, mert közben minden mondatából süt, hogy mennyire pozitív ember

- a családjával jó a kapcsolata, magát tartja el (tehát külön, albérletben él), kihagy egy évet és dolgozik, de jövőre szeretne egyetemre menni

Viszont itt van pár dolog, amitől tartok:

- van köztünk majdnem 8 évnyi korkülönbség. Őt nem zavarja és jelenleg engem sem kifejezetten, mert tényleg nagyon érett gondolkodású, viszont nem tudom, hogy egy hosszútávon nem ütközne-e ki

- azt tudom, hogy nem egy megcsalós-kikacsintgatós típus, viszont tényleg elég nyitott és bárkivel beszélget, szeret viccből flörtölni másokkal (akár a barátnőivel is, teljesen humor szintjén, de nem vagyok benne biztos, hogy ez nem lenne zavaró egy idő után, ha mondjuk férfiakkal viselkedik így)

- még nem került szóba a téma, de a kisugárzása és 1-2 megjegyzés alapján úgy jött le, hogy a korához képest tapasztalt férfiak terén. nem arra kell gondolni, hogy a fél város átment rajta, de majdnem biztos vagyok benne, hogy legalább 8-10 emberrel lefeküdt már

Összességében, ezen tények ismeretében, ti el tudnátok képzelni vele egy kapcsolatot?

19/l és 27/f

2021. jan. 25. 13:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ezek alapján semmit nem lehet mondani. Ismerd meg, erre van a randizás!
2021. jan. 25. 15:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Találkoztatok,és?
2021. jan. 29. 08:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen mindegy, ki milyennek mondja, az lényeg, mit gondolsz róla, milyen vele beszélgetni kettesben, el tudod képzelni, hogy hosszútávon együtt legyetek? Ezekre csak több találkozó után kapsz választ, felesleges agyalni mi van ha. Ismerkedjetek, ha úgy érzed nem működik visszalépsz. Viszont ha zavar, hogy sok barátja van és több a szexuális tapasztalata mint neked, ez később se fog változni és folyamatosan felesleges konfliktusokat fog szülni, inkább bele se kezdj.
2021. jan. 29. 19:37
 14/14 A kérdező kommentje:

Közben találkoztunk. Nagyon jól éreztem magam vele, tényleg, csodálatos lány... A kétségeim nagyja eloszlott, egyedül csak a korkülönbség zavar egy picit.

Forraltboroztunk és a “pénztáros” srác flörtölt bele, ő meg annyira bájosan utasította vissza, hogy emiatt már nem is aggódom :D

2021. jan. 29. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!