Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen lányról?
Nagyjából 2-3 hete beszélgetek egy lánnyal, jövő héten fogunk személyesen találkozni.
Amit eddig tudok róla és hatalmas pozitívumok:
- nagyon szép, különleges arca van és az alakja is elég jó
- nagyon sokan szeretik, konkrétan csak jókat hallottam róla, mindenki egy nyitott, kedves, vicces, segítőkész lánynak írja le
- olvasott - bármennyit tudunk könyvekről beszélni, nagyon művelt és mindig intelligensen fejezi ki magát
- imádom a szarkasztikus humorát és a megjegyzéseit, mert közben minden mondatából süt, hogy mennyire pozitív ember
- a családjával jó a kapcsolata, magát tartja el (tehát külön, albérletben él), kihagy egy évet és dolgozik, de jövőre szeretne egyetemre menni
Viszont itt van pár dolog, amitől tartok:
- van köztünk majdnem 8 évnyi korkülönbség. Őt nem zavarja és jelenleg engem sem kifejezetten, mert tényleg nagyon érett gondolkodású, viszont nem tudom, hogy egy hosszútávon nem ütközne-e ki
- azt tudom, hogy nem egy megcsalós-kikacsintgatós típus, viszont tényleg elég nyitott és bárkivel beszélget, szeret viccből flörtölni másokkal (akár a barátnőivel is, teljesen humor szintjén, de nem vagyok benne biztos, hogy ez nem lenne zavaró egy idő után, ha mondjuk férfiakkal viselkedik így)
- még nem került szóba a téma, de a kisugárzása és 1-2 megjegyzés alapján úgy jött le, hogy a korához képest tapasztalt férfiak terén. nem arra kell gondolni, hogy a fél város átment rajta, de majdnem biztos vagyok benne, hogy legalább 8-10 emberrel lefeküdt már
Összességében, ezen tények ismeretében, ti el tudnátok képzelni vele egy kapcsolatot?
19/l és 27/f

Bocsi, hogy a kérdésre válaszolok, de azért 19 évesen 8-10 pasival lefekudni nem semmi, számomra kiabránditó.
A korkulonbseggel szerintem semmi baj sincs, hacsak nem akarsz 3 év múlva már gyereket. Az hogy nyitott mások felé szerintem nem baj, az én férjem is mindenkivel barátkozó, rögtön megtalalja a hangot idegenekkel is, mondjuk sosem flörtöl idegenekkel előttem. Lehet hogy a csaj sem tenné párkapcsolatban, de hát most meg szingli.
Amúgy meg ha tetszik és egy húron pendutok, akkor legyetek együtt, élvezzétek egymás társaságát, aztán majd a hónapok, évek során kiderült, mennyi passzoltok össze.

A lány szerintem full rendben van, biztos jó barátnők lennénk. Te viszont már most a semmire féltékeny vagy, ami nem túl pozitív. A helyedben hagynám, csak a hiszti lesz, meg korlátozás, és elpazaroltok egy csomó időt feleslegesen egymásra. De persze, te tudod, ha magadban tudod tartani a felesleges féltékenykedést, akkor működhet.
Én is hasonlóan nyitott, karakánabb jellem vagyok. Nem egy férfi repült már mellőlem, amiért korlátozni akar, meg folyton féltékenykedett. Soha senkit nem csaltam meg, komolyan vettem a velük való kapcsolatomat is, egészen addig, amíg elő nem adták magukat. Vőlegényem ellenben soha nem akadt fent azon, hogy milyen vagyok, bízik bennem. Vígan működik is a kapcsolatunk 5 éve, nagyobb problémáktól mentesen.

Találkoztunk élőben, csak nem “randi” volt.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat és a biztatást! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!