Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Nagyjából 2-3 hete beszélgetek egy lánnyal, jövő héten fogunk személyesen találkozni.

Amit eddig tudok róla és hatalmas pozitívumok:

- nagyon szép, különleges arca van és az alakja is elég jó

- nagyon sokan szeretik, konkrétan csak jókat hallottam róla, mindenki egy nyitott, kedves, vicces, segítőkész lánynak írja le

- olvasott - bármennyit tudunk könyvekről beszélni, nagyon művelt és mindig intelligensen fejezi ki magát

- imádom a szarkasztikus humorát és a megjegyzéseit, mert közben minden mondatából süt, hogy mennyire pozitív ember

- a családjával jó a kapcsolata, magát tartja el (tehát külön, albérletben él), kihagy egy évet és dolgozik, de jövőre szeretne egyetemre menni

Viszont itt van pár dolog, amitől tartok:

- van köztünk majdnem 8 évnyi korkülönbség. Őt nem zavarja és jelenleg engem sem kifejezetten, mert tényleg nagyon érett gondolkodású, viszont nem tudom, hogy egy hosszútávon nem ütközne-e ki

- azt tudom, hogy nem egy megcsalós-kikacsintgatós típus, viszont tényleg elég nyitott és bárkivel beszélget, szeret viccből flörtölni másokkal (akár a barátnőivel is, teljesen humor szintjén, de nem vagyok benne biztos, hogy ez nem lenne zavaró egy idő után, ha mondjuk férfiakkal viselkedik így)

- még nem került szóba a téma, de a kisugárzása és 1-2 megjegyzés alapján úgy jött le, hogy a korához képest tapasztalt férfiak terén. nem arra kell gondolni, hogy a fél város átment rajta, de majdnem biztos vagyok benne, hogy legalább 8-10 emberrel lefeküdt már

Összességében, ezen tények ismeretében, ti el tudnátok képzelni vele egy kapcsolatot?

19/l és 27/f

2021. jan. 25. 13:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet belőle.
2021. jan. 25. 13:37
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, adj egy esélyt a dolognak, nincs mit vesztenetek, úgyis csak akkor jöhettek rá, hogy nem működőképes, ha kipróbáljátok
2021. jan. 25. 13:37
 3/14 anonim ***** válasza:
24%

Bocsi, hogy a kérdésre válaszolok, de azért 19 évesen 8-10 pasival lefekudni nem semmi, számomra kiabránditó.

A korkulonbseggel szerintem semmi baj sincs, hacsak nem akarsz 3 év múlva már gyereket. Az hogy nyitott mások felé szerintem nem baj, az én férjem is mindenkivel barátkozó, rögtön megtalalja a hangot idegenekkel is, mondjuk sosem flörtöl idegenekkel előttem. Lehet hogy a csaj sem tenné párkapcsolatban, de hát most meg szingli.

Amúgy meg ha tetszik és egy húron pendutok, akkor legyetek együtt, élvezzétek egymás társaságát, aztán majd a hónapok, évek során kiderült, mennyi passzoltok össze.

2021. jan. 25. 13:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Te már most attól félsz, hogy túl nyitott mások felé :D Nem ajánlom neked, akkor ezt a csajt, mert tuti sok lesz a fiú ismerőse, ha visszamegy tanulni és te meg, ha ennyi után ezt írod megenne a féltékenykedés... Nekem ez jött le az írásodból. Gondolj bele míg te melózol ő szórakozik a csoporttársaival stb. nem bírnád ki tuti és megenne a féltékenykedés, de mint írom nekem ez jött le az irományodból, hogy ettől félsz a legjobban. Amúgy a kor különbség belefér simán, nálunk a családban 3 helyen is pont 8 év a kor külünbség a férfiak javára, míg nekem 11 évvel fiatalabb a párom igaz én 41 múltam és a barátnőm 30 az teljesen más kategória már, mert komplett felnőttek vagyunk, míg azért egy 19 éves még nem egészen felnőtt hiába úgy él meg úgy viselkedik és a kora is ezt mutatja.
2021. jan. 25. 14:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne vicceljünk már. Ne csatlakozz azokhoz a szerencsétlenekhez, akik azért érzik magukat kényelmesen a számukra sem annyira vonzó párjukkal, mert abban bíznak, hogy másoknak sem fogja felkelteni az érdeklődését. Itt az alkalom, hogy összejöjj egy lánnyal, aki kedves, jó fej, művelt, intelligens és nem utolsó sorban tök jól néz ki. Nosza!
2021. jan. 25. 14:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A lány szerintem full rendben van, biztos jó barátnők lennénk. Te viszont már most a semmire féltékeny vagy, ami nem túl pozitív. A helyedben hagynám, csak a hiszti lesz, meg korlátozás, és elpazaroltok egy csomó időt feleslegesen egymásra. De persze, te tudod, ha magadban tudod tartani a felesleges féltékenykedést, akkor működhet.

Én is hasonlóan nyitott, karakánabb jellem vagyok. Nem egy férfi repült már mellőlem, amiért korlátozni akar, meg folyton féltékenykedett. Soha senkit nem csaltam meg, komolyan vettem a velük való kapcsolatomat is, egészen addig, amíg elő nem adták magukat. Vőlegényem ellenben soha nem akadt fent azon, hogy milyen vagyok, bízik bennem. Vígan működik is a kapcsolatunk 5 éve, nagyobb problémáktól mentesen.

2021. jan. 25. 14:15
 7/14 anonim ***** válasza:
6-os. Féltékenykedést nem lehet kordába tartani csak ideig-óráig, érted még élőben nem is találkoztak, de már ettől retteg, hogy nyitott a csaj...
2021. jan. 25. 14:31
 8/14 A kérdező kommentje:

Találkoztunk élőben, csak nem “randi” volt.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat és a biztatást! :)

2021. jan. 25. 14:56
 9/14 A kérdező kommentje:
Barátokon keresztül ismertem meg, ahol beszélgettünk, azóta meg neten is kommunikálunk, de nyilván nem olyan, mint kettesben egy személyes találkozó
2021. jan. 25. 14:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Meeg ha nincs jelenleg olyan jelölt, aki jobban megfelelne. Miért ne?
2021. jan. 25. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!