Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl gyors lenne az 5. randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl gyors lenne az 5. randin lefeküdni a lánnyal?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

a barátnőmmel nem régóta vagyunk együtt, előtte évekig barátok voltunk, szóval úgy ismerem, mint a tenyeremet.

Szexuális téren nem túl tapasztalt, összesen egyszer feküdt le bárkivel is.

Nem látom, hogy tartana a dologtól de úgy érzem, nagy rajtam a felelősség és nem szeretném, hogy rossz élmény legyen neki vagy megbántsam.

Mit tanácsoltok, milyen hamar lenne érdemes lefeküdnünk és ha oda jutunk, mire figyeljek nagyon oda?

25/F és 20/L

2021. jan. 25. 10:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ez még sok várakozás is lenne.
2021. jan. 25. 11:15
 12/20 anonim ***** válasza:
53%

"A mocskos szex pedig jo dolog"

A fasznak annak az oldalán lenni biztos jó dolog.

2021. jan. 25. 11:16
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Neked igen, egy férfi már megrakta volna.
2021. jan. 25. 11:26
 14/20 A kérdező kommentje:

mivel sokáig voltunk barátok, fontos, hogy ő is készen legyen, ne csak a saját igényeimet elégítsem ki.

magyarázat, hogy miért vártam eddig: az előző barátja erőszakos volt, így nagyon rossz élmény volt neki az első. ezért nem akarom siettetni, szeretném, hogy neki is jó legyen.

2021. jan. 25. 11:54
 15/20 A kérdező kommentje:

“Nem feküdnék le olyannal, aki erről nem engem kérdez, hanem idegeneket.”

drága válaszadó, mire való az oldal? nem arra, hogy kérdezzünk, hátha másnak van tapasztalata a témával, és én is okosabb leszek, más nézőpontba helyezem az adott dolgoz, ahelyett, hogy beleugrok valamibe, ami lehetne jobb is?

2021. jan. 25. 11:56
 16/20 anonim ***** válasza:
46%

Nem, ilyen intim dolgokról nem, mert itt a barátnőd véleménye számít egyedül. Ezért mennek tönkre a kapcsolatok, mert egymás nemi szerveit tudjuk nyalogatni, de megkérdezni a másik véleményét a dolgokról már nem megy.

A motivációd jó, látszik, hogy szereted a lányt, és érdekel, hogy jó legyen neki, ez nagyon becsülendő, de tényleg vele beszéld meg, és akkor ő is tudni fogja, hogy lehet veled őszinte, nem a hátad mögött ír majd ide ki kérdéseket.

2021. jan. 25. 12:53
 17/20 anonim ***** válasza:
46%

14. Nem ettől lesz neki jobb vagy rosszabb a veled való élmény, hogy vártok és több idő telik el. A kettőnek semmi köze egymáshoz, főleg hogy már ismeritek egymást évek óta.

Szerinted ettől jobb lesz az első szex kettőtök közt, hogy még 1 hónappal később történik meg? Nem, semmi köze a kettőnek egymáshoz. Már bőven ismer annyira, hogy az idő tényező ne befolyásolja a dolgokat.

2021. jan. 25. 13:30
 18/20 anonim ***** válasza:
62%
Ha en vonzodnek a pasihoz, vagy mar reg lefekudtem volna vele szuzen is, vagy soha.
2021. jan. 25. 14:20
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális,főleg,ha előtte ismertétek egymást.
2021. jan. 25. 19:28
 20/20 anonim ***** válasza:
5. randi? Akkor még nem a barátnőd!
2021. jan. 27. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!