Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl gyors lenne az 5. randin lefeküdni a lánnyal?
Sziasztok,
a barátnőmmel nem régóta vagyunk együtt, előtte évekig barátok voltunk, szóval úgy ismerem, mint a tenyeremet.
Szexuális téren nem túl tapasztalt, összesen egyszer feküdt le bárkivel is.
Nem látom, hogy tartana a dologtól de úgy érzem, nagy rajtam a felelősség és nem szeretném, hogy rossz élmény legyen neki vagy megbántsam.
Mit tanácsoltok, milyen hamar lenne érdemes lefeküdnünk és ha oda jutunk, mire figyeljek nagyon oda?
25/F és 20/L

"A mocskos szex pedig jo dolog"
A fasznak annak az oldalán lenni biztos jó dolog.

mivel sokáig voltunk barátok, fontos, hogy ő is készen legyen, ne csak a saját igényeimet elégítsem ki.
magyarázat, hogy miért vártam eddig: az előző barátja erőszakos volt, így nagyon rossz élmény volt neki az első. ezért nem akarom siettetni, szeretném, hogy neki is jó legyen.
“Nem feküdnék le olyannal, aki erről nem engem kérdez, hanem idegeneket.”
drága válaszadó, mire való az oldal? nem arra, hogy kérdezzünk, hátha másnak van tapasztalata a témával, és én is okosabb leszek, más nézőpontba helyezem az adott dolgoz, ahelyett, hogy beleugrok valamibe, ami lehetne jobb is?

Nem, ilyen intim dolgokról nem, mert itt a barátnőd véleménye számít egyedül. Ezért mennek tönkre a kapcsolatok, mert egymás nemi szerveit tudjuk nyalogatni, de megkérdezni a másik véleményét a dolgokról már nem megy.
A motivációd jó, látszik, hogy szereted a lányt, és érdekel, hogy jó legyen neki, ez nagyon becsülendő, de tényleg vele beszéld meg, és akkor ő is tudni fogja, hogy lehet veled őszinte, nem a hátad mögött ír majd ide ki kérdéseket.

14. Nem ettől lesz neki jobb vagy rosszabb a veled való élmény, hogy vártok és több idő telik el. A kettőnek semmi köze egymáshoz, főleg hogy már ismeritek egymást évek óta.
Szerinted ettől jobb lesz az első szex kettőtök közt, hogy még 1 hónappal később történik meg? Nem, semmi köze a kettőnek egymáshoz. Már bőven ismer annyira, hogy az idő tényező ne befolyásolja a dolgokat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!