Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha randiznál egy lánnyal, és a "randiidőszakban" lefeküdne az exével?

Én így nem jönnék vele össze, nincs túl rajta.
Amúgy minek kötötte az orrodra?

Szerintem randiidőszakban még nem kötelezte el magát egyik fél sem, így nem tartozik magyarázkodással sem. Onnantól kezdve lenne nekem probléma, ha már kimondtuk és érezzük, hogy együtt vagyunk.
Bár másik oldalról az is tény, hogy ha valaki levesz a lábamról, akkor csak ő érdekel és nem fekszem le az exemmel...meg exekkel alapból sem. Szóval lehet nincs kimondottan oda érted.

Én rövidre zàrnàm.
Nem vagyok toleràns exekkel kapcsolatosan. Nekem is van jópàr belőlük, mégis csak az emlékezetem az a hely, ahol megjelennek és nem az àgyam.

En dobnam azonnal. Nekem ez nagyon tiszteletlen a masikkal szemben, nem ferne bele. Csinalja nyugodtan csak jelezze szoval korrekt volt nagyon hogy elmondta mert igy tudok dönteni.
24/F

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!