Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennél, ha randiznál egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha randiznál egy lánnyal, és a "randiidőszakban" lefeküdne az exével?

Figyelt kérdés
Még nem jártok, nem történt köztetek semmi, csak találkoztatok néhányszor.
2020. nov. 16. 19:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Anyja nevelése gondolom.
2020. nov. 16. 19:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én így nem jönnék vele össze, nincs túl rajta.

Amúgy minek kötötte az orrodra?

2020. nov. 16. 19:30
 3/11 A kérdező kommentje:
Azt mondta, tudnom kell, mert így tiszta, és gondoljam át a folytatást.
2020. nov. 16. 19:32
 4/11 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem randiidőszakban még nem kötelezte el magát egyik fél sem, így nem tartozik magyarázkodással sem. Onnantól kezdve lenne nekem probléma, ha már kimondtuk és érezzük, hogy együtt vagyunk.

Bár másik oldalról az is tény, hogy ha valaki levesz a lábamról, akkor csak ő érdekel és nem fekszem le az exemmel...meg exekkel alapból sem. Szóval lehet nincs kimondottan oda érted.

2020. nov. 16. 19:34
 5/11 Noren1989 ***** válasza:
100%

Én rövidre zàrnàm.

Nem vagyok toleràns exekkel kapcsolatosan. Nekem is van jópàr belőlük, mégis csak az emlékezetem az a hely, ahol megjelennek és nem az àgyam.

2020. nov. 16. 19:43
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Attól függ, milyen volt az a találkozás, ha baráti, akkor semmi problem. Viszont, ha mindketten úgy álltatok hozzá a találkához, hogy ebből, majd kapcsolat is lehet, akkor bizony már más tészta és én offolnám is azonnal.
2020. nov. 16. 20:06
 7/11 anonim ***** válasza:
41%
Ez tipikusan az a szitu, amiben nem lehet ennyi infó alapján dönteni. Azt tanácsolnám, ha nagyon tetszik, és úgy látod, érdemes, akkor folytasd az ismerkedést, kapjon még egy esélyt, de érdemes lenne konkrét szabályokat lefektetni, amiket ha esetleg áthág a jövőben, akkor azonnal dobd a csajt.
2020. nov. 16. 20:09
 8/11 anonim ***** válasza:
2020. nov. 16. 20:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

En dobnam azonnal. Nekem ez nagyon tiszteletlen a masikkal szemben, nem ferne bele. Csinalja nyugodtan csak jelezze szoval korrekt volt nagyon hogy elmondta mert igy tudok dönteni.

24/F

2020. nov. 16. 23:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nalam ez rohadtul nem fer bele.
2020. nov. 17. 13:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!