Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl gyors lenne az 5. randin lefeküdni a lánnyal?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
a barátnőmmel nem régóta vagyunk együtt, előtte évekig barátok voltunk, szóval úgy ismerem, mint a tenyeremet.
Szexuális téren nem túl tapasztalt, összesen egyszer feküdt le bárkivel is.
Nem látom, hogy tartana a dologtól de úgy érzem, nagy rajtam a felelősség és nem szeretném, hogy rossz élmény legyen neki vagy megbántsam.
Mit tanácsoltok, milyen hamar lenne érdemes lefeküdnünk és ha oda jutunk, mire figyeljek nagyon oda?
Évek óta ismeritek egymást és már túl vagytok az 5. randin?
Szerintem az emberek 99%-a már a második randim megtette volna ilyen helyzetben.
2021. jan. 25. 10:11
2/20 anonim válasza:
hat eloszor nem szexszel kell kezdeni, hanem petting, esetleg oral es ha vevo ra, tetszik neki, akkor nyugodtan lehet tovabblepni. arra figyelj, hogy ne siettesd, ne kapkodj, ne erezze ‘kenyszernek’ a dolgot. es persze legyel gyenged es odaado vele.
2021. jan. 25. 10:12
3/20 anonim válasza:
Ne feküdjetek le rögtön hanem pettingeljetek, csókolózzatok, elégítsétek ki egymást párszor, és fokozatosan haladjatok
2021. jan. 25. 10:17
4/20 anonim válasza:
Nem feküdnék le olyannal, aki erről nem engem kérdez, hanem idegeneket.
2021. jan. 25. 10:23
5/20 anonim válasza:
Szerintem tul lassu lenne. En amikor ilyen regota ismert csajjal randiztam, mar az elso alkalommal megtortent a dolog, ott is ragadtam a lakasaban 3 evre.
2021. jan. 25. 10:29
6/20 anonim válasza:
Ha ilyen mulya vagy, a végén még megdugja más.
2021. jan. 25. 10:34
7/20 anonim válasza:
Ha van rá lehetőség, simogasd a lábát, öleld meg, esetleg csókold is meg, aztán ha adott a hely is, lehet tapizás, fogja meg a farkad, ha ez is jó akkor orál, majd szex
2021. jan. 25. 10:45
8/20 anonim válasza:
Ja, ha meg mar a "baratnod", akkor mar reg taknyosra kellett volna szopatnod. Nem is ertem, hogy lehet baratnonek hivni valakit, akivel meg le sem fekudtel...
2021. jan. 25. 10:49
9/20 anonim válasza:
"Ja, ha meg mar a "baratnod", akkor mar reg taknyosra kellett volna szopatnod."
Csak mert vezetem füzetbe: te kedves, normális, de előnytelen kinézetű srác vagy, vagy jóképű tahó?
2021. jan. 25. 11:06
10/20 anonim válasza:
#9 Nyilvan a megfogalmazas kisse sarkos, de azt lassuk be, hogy a parkapcsolatnak szukseges, de nem elegseges feltetele a szexualitas. A mocskos szex pedig jo dolog. Remelem igy mar megfelelek a szeplelkueknek:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!