Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ijedhetett meg csók után?
Sziasztok,
A következőről kérdeznélek titeket, hogy ti tapasztaltatok-e már ilyet, mi történhetett szerintetek? (próbálom tömören de így is rohadt hosszú)
Lány 22, én 27. Online ismertem meg, már online is egymásra hangolódtunk, közös téma, érdeklődés, értékrend megvolt. Aztán első randin is nagyon egy húron pendültünk, valahogy véletlenül megfogtuk egymás kezét és természetesnek vettük végül, így sétáltunk végig. Ölelkeztünk, sokat bókolt nekem pedig én vagyok a férfi ... sokat nevettünk, nagyon sokat érintettük egymást, természetes volt, mintha évek óta ismernénk egymást.
Másnap meg is beszéltük a következő talit.
2. randin előre készült, kérdezte milyen ízű teát szeretek, azzal készült +takaróval. Nagyon kis törékeny mégis többször jelezte, hogy ő régen súlyosabb volt, igyekszik formában tartani magát; "remélem látod rajtam?!", kérdezi nekem milyen lányok jönnek be, milyen smink. Ugye nem baj ha hozzámbújik - kérdezi. Sok nevetés megint, aztán hideg volt, mondom, ha nem érzi soknak, üljön az ölembe, kevésbé fázunk. Csillogtak a szemei, puszikat adott, majd viszonoztam neki és elcsattant a csók. Ő is utána mondta, hogy nagyon élvezett mindent.
De azért ha mással ismerkedek még, az hosszútávon zavarná őt, mert nem tudja, hogyan viszonyuljon hozzám. Elárulja, hogy ő egyszerre csak eggyel tud ismerkedni. Ez korrekt. Bevallottam, hogy mással is ismerkedtem chaten, de rajta kívül senkit nem hívtam el.
1hét múlva. 3. randin már olyan sminkkel jött, amiről tudta, hogy tetszik, "látod hogy kiemeltem a szemem?!", elmentünk az ikeaba, sokat ölelkeztünk megint itt ott eldőltünk, élvezte ha a derekánál magamhoz húzom vagy ha masszíroztam, rendszeresen a combomat érintette. Mintha már évek óta együtt lennénk... egyszer nem bírtam ki és egy eldugottabb helyen lehúztam a maszkját, magamhoz húztam és hevesen csókolóztunk. Azt is nagyon élvezte, minden érintést viszonzott.
Hazafele menet ölembe ültettem metrón, összebújtunk, egymás arcát érintettük maszkban, nózinkkal, és megsúgtam neki a fülébe hogy amúgy igaz hogy másokkal is ismerkedtem online, de azóta se hívtam el senki mást és már nem is akarok, főleg az első csókunk után, viccelődtem hogy keresztbe tett a többieknek ezzel, nevetett.
Majd sietősen elbúcsúztunk mert indult a busza.
Vizsgám is jött, és ezért nem akart zavarni, de közben valamiért rossz kedve lett. Megvárta a vizsgámat, nem akart keresztbetenni, és utána elmondta hogy minden tökéletes volt velem, álmodni se mert volna rólam, hogy valaki ilyen és ennyire közös minden. De valami rossz megérzése támadt és ez fojtogatja, és ő eddig azt tapasztalta, ha ilyen megérzése van, akkor az sosem sült ki jól, ezért nem akarja ezt rám erőltetni.
Megírtam neki szépen, hogy mennyi minden tetszett benne, rajta, vele stb, visszaidéztem ezt a pár napot, és hozzátettem a végén, hogy
"Ha igazán szívből megszeretünk valakit, akkor képesek vagyunk elengedni ha fél /nem akar maradni, bizonytalan.
Ha úgy érzed, hogy a döntésed után most jobban vagy, akkor jól döntöttél, és nekem ez számít."
Ez nagyon tetszett neki, és azt mondja, ő is ugyanígy jól érezte magát, de nem tudja mi a jó döntés, maradna mert tényleg annyira jó volt, de menne is a megérzése miatt és nem akar engem bántani a jövőben ha mégis igaz a megérzése. Ő már komolyan apa jelöltet keres, akivel leélheti az életét és nem akar engem megváratni, lehet napok kérdése, de időt se akar mondani, egyszerűen rossz érzése volt, és most a döntés után is rosszul érzi magát. De a levelemet többször el fogja olvasni mert nagyon szíven ütötte az írásom.
Elolvastam, majd nem reagáltam, dolgom volt. Majd elkezd többször írni, hogy sajnálja ha rosszul fogalmazott, nem akar bántani, nem akar rossz ember lenni, kérlek válaszolj stb virrasztott miattam, és megírtam neki, hogy inkább aludjon, ígérem holnap összeszedem a gondolataimat.
Majd másnap hosszabban megírtam, hogy a félelmei alaptalanok, és ha idővel jobban is fogja érezni magát a döntése után, az nem a döntésének a jósága miatt lesz, hanem az idő gyógyító erejének. Így hát én ezt lezártnak tekintem, nem fog visszafordulni, tudom. De szívemben őrzöm a csillogó tekintetét és nekem ez igaz volt mind, de nem tartom vissza.
Erre már nem válaszolt.
Nem tudom mi történhetett és az írásaiból se jöttem rá, hiába kérdeztem ő pedig türelmesen válaszolt mindig, mert nem akar kérdések között hagyni. Rossz megérzés, és ennyi, múltban már ezt megtanulta, és emiatt fél hogy bántani fog, nem akar emiatt egy hullámzó kapcsolatot rám erőltetni.
Meg hogy előző barátainál ilyen megérzés nem volt ... (érdekes, velük mégsem sikerült együttmaradnia ... )
Köszönöm ha elolvastátok és megosztjátok velem a tippjeiteket, tapasztalataitokat.
Nem tudom mi lehet vele, vagy hogy én mit tehetnék. Futni utána biztos nem futhatok, mert csak jobban elűzöm.

Az igazság az, hogy számtalan tényező lehet a tettei mögött... Én lány vagyok, és viszonylag fiatal (24), de én is jártam már hasonlóképpen.
Találkoztam egy sráccal, akit társkeresőn ismertem meg, 3. talin volt a csók, aztán hazamentem, de úgy éreztem, hogy valami nem stimmel. Rendes volt, jóképű volt, figyelmes, de nem az igazi. Nem tudtam magamra erőszakolni őt, mert valamiért úgy éreztem, hogy nem egyezünk, baromi szar érzés volt megírni neki, hogy köztünk nem lehet semmi, főleg, hogy még komolyabb indokom sem volt rá, ezért kitaláltam pár dolgot, amire azt mondtam, hogy nekem fontos, csak hogy ne fájjon neki, hogy magát a személyiségét utasítottam valamiért el.
Szerencsére pár óra beszélgetés után fel bírtam már hívni telefonon, megbeszéltük, békében elváltunk.
Rá pár napra rámírt, hogy mizu meg a többiek, próbáltam kedves lenni vele, mert jó ember volt, amennyire megismertem, de rájöttem pár nap után, hogy csak gyötröm azzal, ha szóba állok vele, mert nem bírta túltenni magát rajtam.
...hát fiúk lányok, köszi mégegyszer a kommenteket.
Nem lett happy end.
Ki akartam beszélni vele, hogy most mi is van, azt mondja nem fél a boldogságtól, sőt, de ő egyszerűen nem érzi azt, amit a 2. randin érzett. Az jó volt, a harmadikon valami nem stimmelt neki, megvárta a vizsgámat és megmondta hogy ő döntött, kész.
Erről ment a vita kb 2 napig. Végül kérdezi, hogy szerintem össze tudnánk-e dolgozni? szerinte ő nem olyan izgalmas, nem olyan jó kommunikációban.
Ez kedvcsináló volt nekem, azt hittem ez nyitott kapu ... toltam megint a beszélgetést, írtam neki. Erre ezekre reagálva felhív munkahelyen, ahol hosszan ecseteli hogy ne erőltessem, jót kíván, sajnálja, ő a hibás, de ő döntött és kész, és olyat akar, akinél semmi ilyen érzés nincsen neki.
Letettük, utána még írtam neki, hogy kár, megörültem neki, bocs hogy erőltettem, nem akartam neki rossz érzést kelteni a végén.
Erre írja, hogyha nem akarom, hogy rosszul érezze magát, akkor hagyjam békén.
Néztem mint hal a szatyorban, 1 hét alatt mennyekből pokolban éreztem magam. Küldtem neki egy nyugtázó like-ot.
1 óra múlva megint hív... kinyomtam, megírtam neki, nem veszem fel, nem akarom bántani... max este veszem fel.
Ezután fb-n részlegesen letiltott, üzenetek figyelmen kívül hagyása opciót benyomta ... elérem a profilját, ismerős még, írni is tudok neki, de nem megy át az üzenet. (Akkor jöttem rá erre, mikor rákérdeztem még utoljára, hogy miért hívtál x időben.) Többet és nem is akarok ráírni.
Loholó kutyának, megalázva és átbaszva érzem magam és még ő rá is nyomást helyeztem és még ő is rosszul érzi magát miattam...
A tanulságot levontam... de attól még fáj.
Köszi még1x a válaszokat!

Nem volt veled egyenes. Lehet, hogy ő annyira nem vonzódott mégsem, csak nem akarta ezt így megmondani. Mondjuk nem tudom, hogy lehet hevesen csókolózni vonzalom nélkül.
Valószínű menet közben jött rá tényleg, hogy mégsem azt érzi, amit kéne. Van ilyen. Inkább azt tartom megvetendőnek, hogy nem mondta meg azonnal egyenesen, hogy annyira már nem vonzódik, hanem jött a rossz érzéseivel, meg a sebezhetőséggel...Ugyan...Van amikor az ember sebezhető és azért menekül el, de szerintem az nem ilyen.

Te mindent megtettél. Az ilyen nők imádnak talonba tenni másokat.. Ne érezd rosszul magad. Ha nem szeretnéd látni, te tiltsd le, akár a mobilszamat is. Többet érsz annál, minthogy egy megunt játék legyél a polcon, hogyha magányos az ember akkor levesz,megszeretget..
Sok sikert kívánok a továbbiakban, találd meg a hozzad méltó párodat!
Xoxo
Amilyen ömlengő stílusban írsz róla, szerintem kisebbségi komplexusod van, nem vagy biztos a férfiasságodban. Szerintem egy pszichológus segíthetne neked az önismeretben, hogyan tudd magad átverekedni ezen a nehéz időszakon.
Addig nem lesz rendes kapcsolatod, amíg a komplexusodat nem kezeled.

Utolsó, miért lenne kissebségi komplexusa valakinek aki tud beszélni / írni az érzelmeiről?
Ezt mondod a férfi irokrol is aki bestseller könyveket írnak? Nem függ össze a kisebbségi komplexus a pillanat megelesevel és ennek közlési formájával .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!