Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjam ezt meg? Ha elhívom randizni, a barátnőjét már nem lehet?
Van két nő, akivel rendszeresen találkozunk, de csak köszönőviszonyban vagyunk, soha nem beszélgettünk még. Ők barátnők egymásnak. Nekem mindkettő tetszik, és úgy érzem, hogy én is nekik, vagy legalábbis érdeklődően figyelnek, ez lehet amiatt is, hogy csak az egyiknek tetszem, a barátnője pedig csak emiatt kíváncsi rám.
A lényeg, hogy nem igazán ismerem egyiket sem, és számomra mindkettő kitűnik a tömegből, pedig elég válogatós vagyok. Mindkettőt elhívnám szívesen randizni, hogy jobban megismerjem.
Attól tartok, hogy ha az egyiket elhívom, akkor azzal már ellövöm a lehetőséget a másiknál, miközben kiderülhet, hogy akit elhívtam, az nem megfelelő számomra. Innen most még ezt nem lehet megítélni. Nem ismerjük egymást. Mégis úgy érzem, ha elhívom az egyiket, utána a másiknál már elmegy az esély. És lehet, hogy véletlenül éppen nem jót választok. Lehet, hogy a randin kiderül, hogy nem tetszünk egymásnak, vagy én neki, vagy ő nekem. Utána pedig már rosszul jönne ki elhívni a másikat is. Úgy tűnhet, mintha sorra hívnám el a nőket csak úgy komolytalanul, pedig ha tudnák, mennyire kevés alkalommal teszek ilyet...
Mi lehet erre a megoldás? Arra is gondoltam, hogy egyszerre hívnám el őket, és nem is nevezném randinak, csak valamilyen közös programnak, de soha nincsenek együtt, amikor alkalom van velem találkozni, mindig csak külön vagy egyiket, vagy másikat láthatom.
Az pedig rosszul jönne ki megint csak, ha az egyikkel lebeszélnék egy találkozót és mondanám, hogy azt a vörös barátnőjét is hozza már magával...
Ez sehogy nem jön ki jól. Nekem úgy tűnik, hogy - még ha nincs is mérvadó vélemény egyikről sem - választanom kell egyet, melyiket akarom jobban megismerni, és aztán remélhetőleg 50-50% alapon éppen jól döntöttem közülük...
Igazából van egy megérzésem, ami miatt elsősorban az egyik felé hajlok, de annyira nem jelent még ez semmit ilyen messziről...
Mi erre a megoldás? Nem csak ebben a helyzetben, hanem általában, mert máskor és másnak is fordulhatnak elő ilyen esetek.
Szervez közös programot ahol megismered őket és utána választasz.
Ha az egyiket elhívod utána a másik nem fog menni.
Lehet aztán egyik se járna veled egy randi utána és találsz egy harmadik lányt magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!